I serien «likegyldige nyheter som ikke er til nytte for hverken folk eller fe» har vi i dag kommet til Googles Fidget Spinner. Men i motsetning til Fidget Spinners som du faktisk må dra til butikken og kjøpe ( eller hente i postkassa) så kan du spinne denne uten engang å måtte reise deg fra den stolen du sitter i nå.

Spinnvilt

Vi vet at du sannsynligvis ikke kunne ha brydd deg mindre om spinner på dette tidspunktet selv om du prøver for harde livet. Disse greiene er jo tross alt OVERALT!

Nød lærer naken kvinne å spinne

Og hva som er poenget med disse spinnende greiene er det fortsatt ingen som har klart å finne ut. Alt vi vet er at de spinner og alle barn i alle aldre elsker dem ( helt fram til neste duppedings-farsott tar over om en uke eller to  -  du husker vel fjorårets Pokèmon Go-farsott?).

Spinstig

Denne uken lanserte Google sin egen Fidget Spinner. I digital form - og kun i USA, selvsagt ( alt kommer først til USA, akkurat som da vi selv var barn).

Spinn tullat

Så hva dreier det seg om? Vel, om du går til Chrome ( du bruke Chrome) og skriver inn ordene «us google» i søkefeltet så kommer du til den amerikanske søkesiden. Her skriver du inn ordene «fidget spinner» eller «spinner» og vips! så har du en flunkende ny og helt fungerende digital spinner å leke deg med i lunch-pausen.

Du kan også bare klikke HER for å se spinneren.

Hysterisk morsomt ( i ca. 3 sekunder).