Bild am Sonntag skriver at Germanwingsflyet var forsinket og derfor tok av fra Barcelona 26 minutter forsinket. Derfor rakk ikke flykaptein Patrick Sonderheimer å gå på toalettet på flyplassen, skriver Aftenposten.

Annenstyrmann Andreas Lubitz tilbød seg å overta kontrollen like etter avgang, men kapteinen ventet likevel en stund. De neste tyve minuttene er det vanlig samtale mellom de to pilotene, og de utveksler også noen vitser.

Flyet tok av fra Barcelona klokken 10.01. Klokken 10.27 når flyet marsjhøyden på 38 000 fot (knapt 11 600 meter)  Klokken 10.29 sier kaptein Sonderheim til annenstyrmannen:

- Du kan overta. Lyden av et sete som skyves bakover, og lyden av døren som går i lås kan høres.

Like etterpå oppdager flyvelederne at flyet begynner å miste høyde, mer og mer. Klokken 10.32 tar de kontakt, men får ikke noe svar fra cockpit. Kort etterpå høres alarmsignalet som skal varsle pilotene om at flyet mister høyde.

Skrik fra passasjerene kan høres

Så høres noen kraftige slaglyder mot døren, og kapteinen som roper:

- For Guds skyld, få opp døren. I bakgrunnen kan det høres skrik fra passasjerene, skriver avisen.

Flere alarmsignaler fra cockpit kan høres på båndet, en advarsel som skal få pilotene til å manøvrere flyet oppover. Det kan også høres kraftige slaglyder, antagelig fra brannøksen som kapteinen brukte for å slå seg inn i cockpiten.

Så skriker kapteinen:

- Få opp den fordømte døren.

Klokken 10.40 kommer lyden av en vinge som sneier en fjellside, og fortvilte skrik fra passasjerene kan høres.

- Det er de siste lydene som er registrert på stemmeregistratoren, skriver Bild am Sonntag.

Funnet av taleregistratoren gjorde at franske myndigheter på kort tid kunne presentere det de mener er årsak til flystyrten; at den 27 år gamle annenflyveren førte flyet med vilje inn i fjellet.

Etterforskerne leter intenst etter det andre det andre instrumentet som registrerer alle flyets tekniske bevegelser, men det er ennå ikke funnet.

Kjæresten var gravid

Bild am Sonntag skriver også at Andreas Lubitz forlovede, en engelsk- og matematikklærer, var gravid. Bare noen dager før flykatastrofen hadde hun fortalt elevene sine det. Med politifolk som kilde skriver avisen at de to hadde problemer i forholdet.

- Han var i en personlig livskrise, skriver avisen.

Ledelsen for etterforskerne som leter etter tekniske spor og levinger etter de omkomne, opplyste fredag ettermiddag at det er funnet ialt 600 levninger, deriblant kroppsdeler etter annenflyveren Andreas Lubitz.

Ved hjelp av DNA-spor som er avgitt av de omkomnes slektninger, eller hentet i hjemmene til de omkomne, blir hver enkelt legemsdel identifisert. Arbeidet skjer dels i landsbyen i nærheten av området der flyet styrtet, dels i Paris.

Nasjonal minnemarkering i Kölnerdomen

Tyske myndigheter har bestemt at det den 17. april skal holdes en stor, nasjonal minnesgudstjeneste i Kölnerdomen.

Forbundskansler Angela Merkel og forbundspresident Joackim Gauck vil representere Tyskland, mens det er ventet at stats- og regjeringssjefer fra flere av de andre landene som hadde borgere ombord i flyet, også vil delta.