Nå er kvinnen dømt for å ha etterlatt to hunder uten tilsyn hjemme alene mellom 28. april og 3. mai i fjor mens hun selv reiste til Georgia, skriver Länstidningens nettutgave.

Stengte drosjesjåfør inne

Hun er også dømt for ulovlig frihetsberøvelse etter at hun lukket stålportene hjemme på gården i Hammerdal og stengte inne en drosje og sjåføren etter en krangel om regningen.

Hun skal også ha sluppet ut en hund på gården, skriver Länstidningen.

- Kastet hunder i veggen

Kvinnen har en rekke ganger de siste årene vært omtalt i svenske medier etter at det ble kjent at hun i Norge i februar 2010 ble dømt til seksti dagers fengsel for dyremishandling.

Ifølge ltz.se ble kvinnen i dommen fradømt retten til å eie, kjøpe, selge eller håndtere hunder etter å ha vanskjøttet sine i alt 25 hunder. Den svenske nettavisen skriver at kvinnen også skal ha avlivet valper ved å slenge dem i veggen.

Skyldte på justismord

I forbindelse med at media omtalte den gamle saken fra Norge varslet Länsstyrelsen i Jämtland at de ville følge opp saken med hyppige inspeksjoner av forholdene på gården.

Kvinnen hevdet selv at hun ble utsatt for et justismord i norsk rett.

Länstidningens redaktør nektet også å trykke annonser der 57-åringen ønsket å ta til seg hunder.

Dømt til bøter

Dommen fra Östersunds tingsrett slår fast at kvinnen må betale til sammen 15600 svenske kroner i bøter og 7009 kroner i erstatning til Östersund taxi etter at hun nektet å gjøre opp for en taxitur fra Östersund.

Kvinnen ble i retten frikjent for er frikjent for et tredje tiltalepunkt, om et mindre bedrageri ifølge ltz.se.