Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Paven oppfordrer til å stå sammen i økonomisk krisetid

Paven oppfordrer til å stå sammen i økonomisk krisetid

Roma (NTB-Reuters): Pave Benedict XVI oppfordret familier til å stå sammen i økonomiske nedgangstider da han ledet en markering av langfredag ved Colosseum i Roma.

Nye ebolatester godkjent for bruk i USA

Det amerikanske mat- og legemiddeltilsynet (FDA) har på rekordtid godkjent to nye tester for å påvise ebola.

Helsearbeider kritiserer amerikanske ebolaregler

New York (NTB-Reuters): Den første personen som fikk merke nye amerikanske karanteneregler for helsearbeidere som har vært i ebolarammede land, retter knallhard kritikk mot ordningen.

Nye ebolatester godkjent for bruk i USA

Washington (NTB-Reuters): Det amerikanske mat- og legemiddeltilsynet (FDA) har på rekordtid godkjent to nye tester for å påvise ebola.

Egypt vurderer å tvangsflytte tusenvis etter angrep

Kairo (NTB-DPA-Reuters): Egypt vurderer å tvangsflytte flere tusen personer fra Sinai etter at over 30 medlemmer av de egyptiske sikkerhetsstyrkene ble drept i angrep på halvøya fredag.

USAs FN-ambassadør til ebolarammede Vest-Afrika

Washington (NTB-Reuters): USAs FN-ambassadør Samantha Power reiser til landene i Vest-Afrika som er hardest rammet av det dødelige ebolaviruset.

Tenåringer kjemper for livet etter skoleskyting i USA

Seattle (NTB-AFP): Tilstanden er fortsatt kritisk for tre tenåringer som ble såret i fredagens skoleskyting i den amerikanske delstaten Washington.

– Flere titalls drept i harde kamper i Jemen

Sana (NTB-AFP): Flere titalls personer er drept i harde kamper mellom sjiamuslimske opprørere og al-Qaida-krigere i Jemen, ifølge lokale stammekilder.

Rousseff leder dagen før valget i Brasil

Brasília (NTB-Reuters): Sittende president Dilma Rousseff har en ledelse på mellom 4 og 6 prosentpoeng før søndagens avgjørende valgrunde i Brasil, ifølge nye meningsmålinger.

Seks soldater drept i kamper i Libanon

Tripoli (NTB-AFP): Libanesiske soldater og væpnede islamister støtte sammen i den libanesiske byen Tripoli lørdag. Seks soldater ble drept i kampene i og rundt byen, opplyser hæren i landet.

Fem skadd i eksplosjon hos canadisk bedrift

Toronto (NTB-Reuters): Fem personer er skadd i en eksplosjon i en industribedrift i Sarnia i den canadiske provinsen Ontario, opplyser ordføreren i byen.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Paven talte for flere tusen troende som bar lys mens de gikk den tradisjonstro marsjen rundt Colosseum.


Familier fra Italia, Irland, Burkina Faso og Peru vekslet på å bære et stort kors.


– Situasjonen for mange familier er blitt verre på grunn av trusselen om arbeidsledighet og andre negative effekter av den økonomiske krisen, sa paven til de frammøtte.


– I vanskelige tider, når våre familier må takle smerte og motgang, la oss se på korset til Kristus. Der kan vi finne mot og styrke til å stå på videre, sa han.


Paven ledet tidligere langfredag også en messe i Peterskirken i Roma. (©NTB)


Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

comments powered by Disqus