Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Paven oppfordrer til å stå sammen i økonomisk krisetid

Paven oppfordrer til å stå sammen i økonomisk krisetid

Roma (NTB-Reuters): Pave Benedict XVI oppfordret familier til å stå sammen i økonomiske nedgangstider da han ledet en markering av langfredag ved Colosseum i Roma.

13 klatrere funnet omkommet i skred på Mount Everest

Katmandu (NTB-AFP) 13 personer er bekreftet omkommet og tre personer er fortsatt savnet etter et snøskred på Mount Everest fredag.

Norsk student utvist fra Vest-Sahara

Oslo (NTB): Den norske studenten og menneskerettsaktivisten Kristina Nygaard ble lørdag kastet ut av Vest-Sahara av marokkansk politi, opplyser Støttekomiteen for Vest-Sahara.

Spår lang bergingsaksjon etter ferjeforlis ved Sør-Korea

Seoul (NTB-Reuters): Det vil kunne ta to måneder å heve passasjerferja som sank utenfor Sør-Korea onsdag, ifølge sørkoreanske myndigheter.

Fire franske journalister satt fri i Syria

Paris (NTB-Reuters-AFP): Fire franske journalister er satt fri etter å ha vært holdt fanget i Syria siden i fjor sommer.

Boko Haram tar ansvar for blodig bombeangrep

Abuja (NTB-AFP): Den ytterliggående islamistiske gruppa Boko Haram sier at den sto bak bombeangrepet mot en busstasjon ved Nigerias hovedstad Abuja i midten av april.

Måling: Innbyggerne i Donetsk vil ikke bli russiske

Kiev (NTB-AFP): Et flertall av innbyggerne i den prorussiske regionen Donetsk øst i Ukraina sier i en meningsmåling nei til at regionen blir en del av Russland.

Kreml: Soldater ved Ukrainas grense skal forebygge uro

Moskva (NTB-Reuters): De militære forsterkningene som Russland har sendt til Ukrainas grense, er en respons på uroen i nabolandet, sier en talsmann for Kreml.

Dramatisk ferjekollisjon i Stockholms skjærgård

Stockholm (NTB-TT): En passasjerferje på vei mot Finland kjørte lørdag inn i en fritidsbåt i Stockholms skjærgård. Minst tre personer falt i vannet, men alle ble reddet opp.

Putin er på god talefot med Stoltenberg

Mener likevel at vestlige land behandler Russland som «slem skolegutt».

Egyptisk sosialist utfordrer Sisi i presidentvalget

Kairo (NTB-Reuters): Den venstreorienterte politikeren Hamdeen Sabahi har kunngjort at han stiller som kandidat i presidentvalget neste måned.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Paven talte for flere tusen troende som bar lys mens de gikk den tradisjonstro marsjen rundt Colosseum.


Familier fra Italia, Irland, Burkina Faso og Peru vekslet på å bære et stort kors.


– Situasjonen for mange familier er blitt verre på grunn av trusselen om arbeidsledighet og andre negative effekter av den økonomiske krisen, sa paven til de frammøtte.


– I vanskelige tider, når våre familier må takle smerte og motgang, la oss se på korset til Kristus. Der kan vi finne mot og styrke til å stå på videre, sa han.


Paven ledet tidligere langfredag også en messe i Peterskirken i Roma. (©NTB)


Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus