Politiet ble tirsdag morgen tilkalt til en adresse i bydelen New Malden, sørvest i storbyen. I huset ble tre barn funnet døde.

Politiet vil foreløpig ikke gi flere opplysninger om hvordan de tre barna har mistet livet, men har arrestert en 43 år gammel kvinne, skriver BBC.

Bare en person mistenkt

– En 43 år gammel kvinne er pågrepet, mistenkt for drap. Hun er fortsatt i vår varetekt. Vi leter ikke etter noen andre i forbindelse med denne hendelsen, sier en talsmann for politiet til Sky.

Ifølge BBC, ble den 43 år gamle kvinnen ført til et sykehus hvor hun ble behandlet for mindre skader, før hun etterpå ble arrestert og mistenkt i saken.

Barnas alder er så langt ikke frigitt, men naboer har uttalt til The Guardian at barna er små. Ifølge de samme naboene er familien fra Sør-Afrika, og har fire barn. Familien flyttet inn i nabolaget for et knapt år siden, etter en omfattende rehabilitering av huset de bor i.

Tre av fire barn syke

En annen nabo, som ønsker å være anonym, sier til Daily Mail at det er en veldig hyggelig familie som bor i huset. Ifølge naboen har familien tvillinggutter på tre år og en jente på fire. Disse tre barna skal alle han en genetisk sykdom som er funksjonshemmende. Et fjerde barn som anslås å være i sju-årsalderen, skal ikke være rammet av den genetiske sykdommen.

Den samme naboen gir sine beste skussmål til foreldrene, og sier at hun ofte har sett dem ute med barna.

- Barnas mor er hjemme med barna, hele livet hennes er konsenentrert om dem. Familien hadde også barnepike og frivillige som bidro til å ta hånd om barna, sier naboen til Daily Mail.

Obduseres i dag

Den 43 år gamle kvinnen som er mistenkt og pågrepet i saken, blir nå avhørt ved en politistasjon sør i London. I forbindelse med åstedsgranskingen skal politiet skal ha fjernet flere vesker fra huset. Det er ventet at de tre døde barna blir obdusert i løpet av dagen i dag, for å fastslå dødsårsak.