Den spesielle episoden inntraff natt til onsdag, og den fulle nordmannen måtte sove ut rusen og angeren hos politiet. Det skriver Östersunds-Posten. Mannen brøt seg inn i dommertårnet på Östersundstravet i 03-tiden natt til onsdag. Han grep sjansen og mikrofonen og begynte å kommentere et trav som kun fantes i hans fantasi.

Vekket nabolaget

En av naboene til travbanen, Martin Mattsson, våknet av den høylytte kommenteringen.

- Jeg hørte et sportsreferat, og jeg sto opp og trodde tv-en sto på, sier han til Östersunds-Posten.

Mattson forteller at nordmannen også bidro med noen sanger innimellom de travfaglige analysene.

Etter hvert ble nattesøvnen ødelagt for flere, og politiet ble tilkalt. Da fant de dommertårnet tomt, men politihunder fikk ferten i nordmannen.

Ingen trav-interesse

Den 34 år gamle mannen var litt beskjemmet, men hadde ingen god forklaring på oppførselen da han ble avhørt dagen etterpå.

Politiet i Jämtland skrev på sin egen nettside at det var uklart om nordmannen hadde noen stor interesse for trav. Etter avhøret ble mannen løslatt.

Travbanesjefen Jan Quicklund tok det hele me stoisk ro og en liten latter.

– Det var en entusiastisk travgjest, men han var her noen dager for tidlig, vi har trav på lørdager, sier han til Trav365.

- Ler av det hele

Han forteller videre at det ikke var noe som var stjålet eller ødelagt på travbanen.

- Ifølge folk vi hadde på stedet så var det en harmløs situasjon. Men det er trist at noen tar seg inn på banen. Han hadde ingen dårlige hensikter, han ville bare ha det gøy, forteller Quicklund, som ikke kan huske noen lignende situasjon.

- Så lenge ingenting annet har skjedd, så kan man le av det.

For en drøy måned siden ble Östersundstravet utsatt for et innbrudd hvor noen fikk med seg et større pengebeløp. Det var travrestauranten som fikk uønskede gjester på besøk.

- Sånne hendelser er mye mer alvorlig og koster mye mer penger, understreker Quicklund.