Stjerneduoen fylte Borggården med 4000 fans mandag kveld.

Duoen kunne fortelle til Adresseavisen at Trondheim var en av deres favorittbyer og at de mente at RBK var verdens beste fotballag i forkant av konserten. I tillegg hevdet de at de trønderske jentene hylet ekstra høyt.

Energi på scenen

Og energi og hyling var det på scenen fra første stund var det i et utsolgt Borggården denne kvelden, først med oppvarmerne i duoen Innertier.

«Er det noen som er klare for Marcus og Martinus snart?», spør de eldre, men litt mindre heltene fra scenen.

Og hylekoret blir med ett skrudd opp noen hakk. Innertier spiller låtene «Langt igjen å gå», «Ingen er sånn som du», «Nye jeans» og avslutter med «For jeg vil heller ha deg», som ungene på skuldrene til foreldrene «raver» til, og noen foreldre selv synger med på refrenget som de nok har hørt i reklamen på Spotify.

- Herlig å være i Trondheim

I omtrent ti minutter er det tomt for stjerner på scenen, og jentene foran starter koringen bare det rører seg en scenetekniker på scenen. Publikum teller ned fra ti. Etter noen minutters danseshow med maskerte dansere, kommer duoen på scenen med «Plystre på deg» fra albumet «Hei».

- Det er herlig å være i Trondheim, roper duoen fra scenen.

LES OGSÅ: - Jeg kommer til å skrike når jeg ser dem

Duoen fremfører låtene «Hei», «I dont wanna fall in love», «Na Na Na» og «Heartbeat», der sistnevnte låt viser at de ikke bare er stjerner, men også har klokkerene stemmer.

Gjest fra Jamaica

Overraskelsen kom da guttene ropte frem den jamaicanske artisten Samantha J. 21-åringen sang på både engelsk og jamaicansk patois, som er vanlig innen reggae-sjangeren. Og det er gjesten som får med seg den bakerste delen av publikummet, selv om ingen har hørt om Sean Paul, som artisten kjører en coverlåt av.

Den langtreisende gjesten får gjort to egne låter før Marcus og Martinus er tilbake på scenen igjen. Det blir røykshow og tøysesnakk mellom låtene mens mørket legger seg, og de som er samlet aller fremst, ser ut til å være fornøyde.

Til slutt får vi høre låter som «Slalom» og «Girls», før de går av scenen til «Elektrisk» og det er leggetid for både stjernene selv og de små og store som er samlet i Borggården.

Få med deg alt fra Olavfestdagene