5 Andre Hansen

Sikker i distribusjon med utspark og utkast. Trygg i feltet. Ga en retur og kan ikke klandres for målet.

4 Jonas Svensson

Har funnet sin stil i backrollen offensivt og kom ofte høyt i banen. Konsentrerte for mye inn sentralt før 1-1.

6 Holmar Ørn Eyjolfsson

Var i offside, men fikk assist til 1-0.  God i nærkamper. Åtte duellseire av åtte. Kom lite fremover med ball.

7 Stefan Strandberg

Ryddegutt og godt posisjonert. Ti av ti duellseire. To viktige skli-taklinger. Gikk gjennom presseledd.

5 Micke Dorsin

Fem av fem duellseire i 1.omg. God relasjon med Midtsjø. Færre initiativ i 2.omgang.

5 Mike Jensen

Løp mye både til høyre og venstre og oftest riktig. Tre gjenvinninger høyt i banen.  Nære 2-0, men er mål-løs så langt..

5 Ole Selnæs

Ballvinner defensivt. Seks gode ballerobringer. Tre pasningsfeil. Fikk ikke styrt spillet som ønsket i 2.omg.

4 Fredrik Midtsjø

Klassisk indreløper. Truet ledig rom og motspiller rettvent. God link med Dorsin. Lite synlig i 2.omg.

5 Tobias Mikkelsen

Slapp fri fra offsiden, brukte skuddfinta og plasserte inn 1-0 med innsida. Nære 2-0. Tullet bort en god kontring i 2.omg.

4 Alexander Søderlund

Løp mye og rev opp forsvaret. Tapte mye mot Horn i lufta og laget en del unødvendige frispark.

5 Riku Riski

Utfordret rett mot backen og bidro med farlige innlegg i 1.omg. Havnet for lavt i banen i 2.omgang.

Jørgen Skjelvik: 23 min for Risku. Kom til en farlig heade som ble for løs rett på keeper.

Liam Henderson: 15.min for Midtsjø. Rapp i steget og kjappe finter. Ett skudd rett på keeper.