Dette synes vi dere skal gjøre noe med.

Ikke at vi skal prøve å få dere fra å ha pannekakemiddager. Dere må bare holde på. Men det er flott å åpne for at det også finnes en stor og deilig pannekakedessertverden der ute som venter på dere.

Det kan være enkle saker med Nutella og banan, det kan være mer eksklusive saker som crèpes Suzette - og det kan være Lars' egen oppfinnelse, sitronpannekaker, med sommerens friskeste pålegg, hjemmelaget sitroncurd som hovedingrediens.

Så kan en pøse på med ekstraingredienser som en selv vil. Med ekstra bær, god vaniljeis og sjokoladesaus og hva hjertet ellers begjærer, vil nok én pannekake til hver være nok.

Men er vi litt mer nøkterne på tilbehøret og lar selve pannekakene spille en tydeligere hovedrolle, så vil vi nok måtte spandere to pannekaker på hver gjest.

Da vil hver dessertgjest være full av sol i sinnet, og det uansett vær.

ole.jacob.hoel@adresseavisen.no