Dette sier eiendomsmegler Ulla Eriksen Nystøyl om fritidseiendommen hun har lagt ut for salg på Frei i Kristiansund kommune.

- En eventuell kjøper må være forberedt på litt av hvert, ikke minst når Tor kommer. Skjønt, det spørs om huset berger stormen. Det kan hende, hvis vi er veldig heldige. Selv om jeg ikke tror om huset står eller ei vil gjøre store forskjellen. Kanskje like greit at det som er igjen av huset blåser ned, men det er selvsagt noe som eier må avgjøre, sier Nystøyl.

«Til deg som har alt»

I annonsen på finn.no reklameres hytten under tittelen «Til deg som har alt - dette har du ikke!»

Eiendommen ligger i Sødalen på Frei - og verken selger eller megler legger skjul på tilstanden - og melder i annonsen: «Det står to bygninger på tomten som er i svært dårlig stand.»

Det opplyses også at bygningen ikke er tilknyttet strøm, og at det er «litt vanskelig adkomst, men det går!» I prospektet opplyses det at det «står en liten enkel bygning på tomten i dag som ikke har nevneverdig verdi. For øvrig mangler boligen vindu og dører så gjennomtrekk kan forekomme.» Megleren understreker dog at frittstående bygninger under 50 kvadratmeter er unntatt fra bestemmelsen om energimerking. Eiendommen er heller ikke oppmålt, men arealberegninger foretatt av jordskifteretten er arealet anslått til 1105 kvadratmeter.

Rom for pruting

Prisantydning er satt 250 000 kroner.

- Er det rom for pruting?

- Det er alltids muligheter. Selger vil ha mest mulig, men vi er åpne for bud., sier Nystøyl, som legger til at hovedbygningen en gang var en hytte, som trolig ble bygd rett etter krigen.

- Vi har hatt noen interssenter, først og fremst - og forståelig nok - på selve eiendommen, men foreløpig har vi ikke fått noen bud. Vi er åpne for bud, sier Nystøyl, før hun legger til med en latter:

- Men vær rask, for nå kommer Tor.

Eiendomsmegler Ulla Eriksen Nystøyl er åpen for bud.
Fritidseiendommen på Frei i Kristiansund kommune er fortsatt til salgs etter ti dager på finn.no. - Vi regner med at det vil være interesse for tomta fritidseiendommen ligger på, sier Ulla Eriksen Nystøyl. Foto: Eiendomsmegler1