Trondheims billigste dekkhotell drives av dekkbonde Ola Eggan på Klett.

Klett dekk er testvinner i Adresseavisens store prissjekk på dekkhotell i Trondheim for andre gang på rad.

- Vi har som mål å være billigst, så jeg er veldig godt fornøyd med testresultatet, sier Eggan.

SE HELE TESTRESULTATET LENGERE NED I DENNE SAKEN!

- Ikke venterom med TV

For 500 kroner skifter Klett dekk fra sommerdekk til vinterdekk på bilen, og tar vare på sommerdekkene frem til våren. Dette gjør dekkhotellet til det billigste av de 21 dekkhotellene som er prissjekket av Adresseavisen høsten 2017.

Dekkbonde: Ola Eggan driver Klett dekk. Foto: Martin Andersen

Eggan åpnet dekkhotellet i 2015 på gården på Klett, og har per i dag 250 «hotellgjester». Dekkene lagres i fraukjellere og gamle låver.

- Vi har ikke noe fancy lokaler eller venterom med TV, men vi tar det igjen på pris. Så har vi en plan om å få på plass et mer konkurransedyktig venterom etterhvert, sier Eggan.

Hele lista

Nedenfor ser du lista over de 21 tilbyderne av dekkhotell som er med i prissjekken, rangert fra billigste til dyreste dekkhotell.

Vi har spurt etter pris på følgende: Ett dekkskift og påfølgende lagring av dekk i et halvt år for en personbil.

Vi har presisert at dekkskiftet skal foregå denne høsten ved at det legges om fra sommerdekk til vinterdekk, og at sommerdekkene så skal lagres i et halvt år eller en sesong etter dette.

Noen tjenestetilbydere har ulik pris for ulike dekkstørrelser. Vi har oppgitt at det aktuelle dekket er på 16 tommer.

Tjenestetilbyderne i vår oversikt oppgir at de har ledig kapasitet og at de ikke er forbeholdt spesielle bilmerker.

Vask og forsikring

Vi har spurt alle tjenestetilbyderne om vask og forsikring av dekkene er inkludert i prisen, men ikke stilt krav til at dette skal være inkludert. Alle tjenestetilbyderne bortsett ifra Dekk 1 oppgir at vask er inkludert i prisen. Alle tjenestetilbydere oppgir at forsikring er inkludert.

Dekk 1 oppgir at brann- og tyveriforsikring er inkludert, men ikke punkteringsforsikring.

Bilmax Trøndelag oppgir at forsikring går på vanlig innboforsikring, og at vask av dekk tilbys etter eventuelt ønske fra kunden.

Ønsker ikke å kommentere

Adresseavisen har vært i kontakt med Ren bil som kom ut med den høyeste prisen i prissjekken, men de ønsker ikke å kommentere resultatet.