For to år siden ble det Tinder-match mellom Siri Merethe Trøan (31) fra Os og Kjetil Kleiven (37) fra Trondheim. Siri Merethe hadde forsøkt Møteplassen, men uten hell. Hun følte seg litt ensom fordi hun var den eneste i vennegjengen som ikke hadde kjæreste på dette tidspunktet.

– Ei venninne av meg anbefalte sjekkeappen Tinder og da ble det andre boller. Da jeg fikk opp bildet av Kjetil ble jeg betatt med en gang, sier hun.

Siri Merethe Trøan og Kjetil Kleiven fant kjærligheten på sjekkeappen Tinder. Nå venter både barn og bryllup den nærmeste tiden. Foto: ALEKSANDER MYKLEBUST

Hva er dine beste og verste datingopplevelser? Hvordan fant du kjærligheten? Send oss din historie.

Det finnes over 1,5 millioner norske profiler på datingapper og sjekkesider. Adresseavisen vil sette søkelyset på hvordan sjekking har utviklet seg gjennom serien «Kjærlighet ved første klikk».

Takker venninna

Etter en god del meldinger frem og tilbake hadde de den første daten på kjøpesenteret City Syd.

– Det var kjærlighet ved første blikk. Og jeg tror ikke engang at sånt kan skje. Jeg sa til meg selv: «Han skal jeg ha» og jeg fikk viljen min, sier hun fornøyd. I august i fjor sluttet hun i jobben på Røros, og selv om det føltes skummelt angrer hun ikke et sekund på avgjørelsen.

– Jeg kunne ikke hatt det bedre, og jeg skylder venninna mi en stor takk som introduserte meg for Tinder, sier hun.

Ekspertenes kjæresteråd: - Vent med sex, dropp leppestiften og senk kravene

Veddemål

29. februar i år – på selveste skuddårsdagen – bestemte Siri Merethe at hun skulle ta forholdet et steg videre. Skuddårsdagen er kjent for å være den ene dagen i året at jenter kan stille det store spørsmålet.

– Vi hadde et veddemål. Han trodde ikke at jeg turte å komme på jobben for å fri. Men jeg troppet opp med et stort hjerte og hadde alliert meg med en kollega av Kjetil, forteller Siri Merethe.

Kjetil svarte selvfølgelig ja på spørsmålet som Siri Merethe dukket opp med. Foto: PRIVAT

Ny studie motbeviser at «Tinder-generasjonen» har mer sex enn sine forgjengere.

Fridde på verkstedet

Kjetil jobber på bilverkstedet Vianor på Leangen i Trondheim.

– Han spiste lunsj da jeg kom og kollegaen ba ham gå til vinduet. Da fikk han se at jeg sto i butikken på verkstedet med et hjerte med påskriften «Vil du gifte deg med meg?»

Svaret var selvsagt ja og spontan applaus brøt løs i verkstedet. Planen er å gifte seg neste år. Men først skal paret, som bor i Buvika, bli foreldre til ei jente i februar.

Visste du at pinnedyret har verdensrekorden i sammenhengende sex? Hvilke krav stiller menn til kvinnens intelligens under en «one night stand»? Dette fikk publikum vite under sexforedrag på Dokkhuset.

Skjønner skepsisen

Siri Merethe har et enkelt råd til den som skal sjekke på nett.

– Vær deg selv. Det er alltid sånn at sannheten kommer for en dag, mener hun.

Hun forstår at mange kan være skeptisk til å legge ut en profil på nett.

– Jeg skjønner at folk er skeptisk, og det er jo en del spesielle mennesker der ute. Det var stadig vekk folk som sa at de ville bli bedre kjent med meg, men så hørte jeg ikke noe mer, forteller hun.

Siri Merethe Trøan og Kjetil Kleiven fant kjærligheten på sjekkeappen Tinder. Nå venter både barn og bryllup den nærmeste tiden.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.