- Sitter du i landskap eller har du eget kontor?- Jeg har eget kontor, men med veldig åpne dører. For min del kunne jeg gjerne sittet i åpent landskap, jeg synes det er helt ålreit. Jeg har prøvd det også, men dessverre la vi den gang ikke godt nok til rette for å få det til å fungere, slik at da vi flyttet inn i ny lokaler ble det cellekontorer igjen. Men jeg er absolutt klar for å prøve igjen.

- Hvordan kommer du deg på jobb?-  Det blir nok mest bil. Jeg bor på Hognesaunet i Stjørdal, så dersom jeg skal ta toget til Trondheim må jeg uansett kjøre til togstasjonen, og så er det jo slik at når jeg først har satt meg i bilen... Og så skal jeg ofte et annet sted i løpet av dagen også. Men det er egentlig ingen unnskyldninger, jeg burde nok kjørt tog eller buss noen dager.

Hvordan vil de du jobber sammen med si du er som leder?-  Jeg er ganske sikker på at de vil beskrive meg som tydelig. Vi har jobbet mye med lederskap i NHO, og jeg tror jeg har blitt flinkere til å lytte.

- Drar du på fest sammen med dine ansatte?- Ja, på det er svaret et absolutt ja. Jeg anser det som en del av teambyggingen vår.

- Er du også med på nachspielene?- Ja, det er jeg også gjerne med på. Jeg er jo så redd for å gå glipp av noe.

- Hva er den vanskeligste sjefsavgjørelsen du har tatt?- Det vanskeligste er helt klart når jeg har måtte si opp folk. Heldigvis skjer det svært sjelden og det er flere år siden sist. Selv om jeg selvsagt prøver å gjøre det så ryddig så mulig, så berører det jo mennesker. Uff, ja, det er alltid grusomt.

- Hvordan inspirerer du dine ansatte?- Jeg prøver å se mine ansatte, og også vise tydelig at jeg ser dem. Jeg gir tilbakemeldinger og påpeker det dersom noen har tatt tak i en oppgave på en bra måte. Jeg passer også på å legge til rette for diskusjon og bygge gode team som gjør at vi sammen når de målene vi har satt oss.

- Er du omgangsvenn med noen av dem du er sjef for?- Mine nærmeste venner finner jeg utenfor organisasjonen, men jeg har tett relasjon til mine ansatte. Det viktigste er at man er profesjonell i sine roller.

- Er du også familiens sjef?- Jeg tror mannen min vil si ja, men jeg tror derimot at vi deler ganske likt på det.

- Hva er ditt beste resultat i Birken?- Birken, hva er det? Jeg har i stedet spisskompetanse på leddgikt. Det kan jeg mye om, og det gjør at Birken ikke er noe for meg. Jeg går heller på en god fotballkamp. Men som direktør i NHO hører jeg jo at det prates mye om Birken, men jeg har ingen interesse for å delta og tror jeg klarer meg veldig godt uten.

- Skal du være sjef resten av yrkeslivet?- Ikke nødvendigvis, det er overhodet ikke slik at jeg må være sjef. Det kan dukke opp andre spennende utfordringer, og verden skifter hele tiden og det finnes en masse muligheter. Alt til sin tid.