– Sitter du i landskap eller har du eget kontor?

– Jeg sitter i et landskap med tre kontorplasser, og det liker jeg veldig godt. Jeg har en god evne til å stenge ut alt annet når jeg konsentrerer meg, men samtidig kan det være at jeg kanskje forstyrrer andre når jeg innimellom prater litt for mye.

– Hvordan kommer du deg på jobb?

– Jeg går stort sett. Det er bare en liten kilometer hjemmefra og til kontoret på Gløshaugen, så det er jo litt flaut de få gangene jeg kjører bil. Men altså, jeg går som oftest og jeg går også når jeg skal på møter, hvis tiden tillater det så går jeg både til Midtbyen og Solsiden. Det tar gjerne lengre tid med både buss og taxi.

– Hvordan vil de du jobber sammen med si du er som leder?

– Jeg tror de vil si at jeg er tydelig, både når noe går veldig bra og når noe ikke er godt nok. Jeg er også positiv og glad, og jeg tror de ansatte vil si at jeg er lydhør for meningene dere.

– Drar du på fest sammen med dine ansatte?

– Ja, det gjør jeg gjerne. Jeg synes det er veldig koselig å dra på fest med dem, og siden vi er en liten organisasjon så ville det vært veldig rart om jeg ikke var med også.

– Er du også med på nachspielene?

– Inntil helt nylig kunne jeg svart nei på det spørsmålet. Men vi var så fornøyde med årets Technoport-konferanse, at da ble det både avslutningsfest og nachspiel. Jeg kommer ikke til å gjøre det til noen vane. Det er ikke fordi jeg synes det er upassende, men fordi jeg skal opp morgenen etter.

– Hva er den vanskeligste sjefsavgjørelsen du har tatt?

– Den vanskeligste sjefsavgjørelsen er når vi rekrutterer nye folk. Det er jo den aller viktigste suksessfaktoren.

– Hvordan inspirerer du dine ansatte?

– Jeg forsøker så godt jeg kan å formidle min egen motivasjon for prosjektet vi jobber med. Jeg har alltid stor tro selv, og ut fra egen tro løfter jeg blikket og viser vei med min egen motivasjon, det tror jeg gir en god og motiverende effekt. Vi er en liten organisasjon som jobber i fellesskap, det gir stor eierskap i hele organisasjonen og det tror jeg også inspirerer.

Liker du å holde deg oppdatert på økonominyheter i Midt-Norge? Da anbefaler vi at du følger Økonomiadressa på Facebook!

– Er du omgangsvenn med noen av dem du er sjef for?

Det blir litt rart å svare nei, men det er ikke dem jeg pleier mest kontakt med å fritiden. Samtidig er ikke gründermiljøet så stort og vi har et miljø det er godt å være i, både faglig, sosialt og personlig. Jobben og det sosiale sklir gjerne litt over i hverandre, men nei, det er ikke dem som er de beste vennene mine.

– Er du også familiens sjef?

– Ja, egentlig, men jeg har ikke lyst til å være det. Av og til mumler han jeg bor sammen med at noe må tas opp med ledelsen, og så skjønner jeg at han sikter til meg. Men altså, vi prøver å dele på oppgavene.

– Hva er ditt beste resultat i Birken?

– Der har jeg aldri deltatt og jeg kommer heller aldri til å gjøre det. Jeg er rett og slett ikke noen god i utholdenhet, hadde Birken vært intervaller kunne jeg kanskje heller deltatt. Jeg forsøker å trene regelmessig, men det blir nok ikke så ofte som det sikkert burde vært.

– Skal du være sjef resten av yrkeslivet?

– Nei, det vet jeg rett og slett ikke. Jeg må ikke være sjef, slett ikke. Det viktige er å få jobbe for noe jeg brenner for, og jeg behøver ikke være sjef for å få gjøre det.