– Sitter du i landskap eller har du eget kontor?–  Når jeg er i salongen, så jobber jeg på frisørgulvet sammen med de andre. Jeg jobber som frisør 20-30 timer i uka, og så blir det i tillegg 10-20 timer med kontorjobbing. Kontoret har jeg hjemme. Jeg hadde ikke klart å sitte i ro på et kontor i salongen, da ville jeg nok fort brukt tiden til kunder i stedet.

– Hvordan kommer du deg på jobb?– Jeg kjører bil, fra hjemmet mitt på Charlottenlund og til sentrum. Jeg jobber stort sett i salongen i Midtbyen og jeg er også én dag i uka på salongen på Lade.

– Hvordan vil de du jobber sammen med si du er som leder?– De vil vel si jeg er over middels grei, for de blir jo værende og mange av dem i år etter år. Jeg håper de vil si jeg er lett å prate med og at jeg får ting til å ordne seg. Jeg synes det er viktig med gjensidig respekt. Får de et ja, så er det lettere for meg å få et ja tilbake også.

– Drar du på fest sammen med dine ansatte?– Ja, vi er flinke til å være sosiale. Selvsagt må jeg være med og det er også gjerne jeg som innbyr til festen, eller inviterer de på middag hjemme hos meg. Hver vår har vi en samling, og julebord er heller ikke utgått på dato hos oss.

– Er du også med på nachspielene?– Nei, ikke nå lenger. Jeg var med før, men det var før jeg ble 40. Nachspiel får ungdommen ta seg av. Når jeg innbyr til fest så setter jeg gjerne en sluttid.

– Hva er den vanskeligste sjefsavgjørelsen du har tatt?– Det er oppsigelser, det er alltid pyton. Det føles alltid vondt å måtte si til noen at de må slutte, men samtidig er det jo slik at det skal svært mye til før noen kan sies opp. Så må jeg gå til det skrittet, så vet jeg også at det er den riktige avgjørelsen.

– Hvordan inspirerer du dine ansatte?– Vi har svært mange kurs, det er mange som vil vise oss nye produkter og teknikker. Det er viktig at vi hele tiden vet hva som rører seg og er trendy. Til høsten tar jeg også med meg fem frisører på kurs i Marbella i Spania. Til daglig inspirere jeg med å være blid, snill og grei. Vi går og jabber sammen hele dagen og også med kundene, en frisørsalong er som en engelsk pub hvor alle snakker med alle, ler og har det artig. En sur person bør behandles som en syk, det er veldig smittsomt og hun bør kanskje sendes hjem.

–  Er du omgangsvenn med noen av dem du er sjef for?– Nei, jeg kan vel ikke kalle dem omgangsvenner, selv om jeg omgås alle som venner.

– Er du også familiens sjef?– Nei, jeg er jo gift med en sjef også, så sjefsjobben hjemme er delt i to.

– Hva er ditt beste resultat i Birken?– Nei, der har jeg aldri deltatt og det skal jeg heller ikke.

– Skal du være sjef resten av yrkeslivet?– Ja, hvis jeg holder meg frisk så blir jeg nok det, og etter at jeg har blitt pensjonist vil jeg sikkert fortsette å jobbe som frisør et par dager i uka på en av salongene. Å bli leder var en rolle jeg tok da jeg åpnet min første salong i 1990, og siden har jeg bare fortsatt. Men jeg kunne aldri tenkt meg å bare være sjef, det er frisør jeg først og fremst vil være.