– Sitter du i landskap eller har du eget kontor?

– Jeg har et kontor på salongen, men jeg jobber nesten fulltid som frisør og må jeg ta unna litt kontorarbeid i åpningstiden så liker jeg best å sitte på bruderommet og jobbe, slik at jeg hører all skravlinga samtidig. Jeg er veldig glad i frisørjobbinga og har derfor satt bort alt av regnskap til regnskapsfører.

– Hvordan kommer du deg på jobb?

– Jeg bor på Jakobsli og salongen er i Jomfrugata i Midbyen. Jeg kjører elbil og har parkeringsplass i Sentralbadet.

– Hvordan vil de du jobber sammen med si du er som leder?

– Jeg tror de vil si at jeg er engasjert, målbevisst og arbeidsom. Jeg har alltid mange nye ideer og mye nytt å komme med.

– Drar du på fest sammen med dine ansatte?

– Ja, absolutt. Det er jo en helt super gjeng, og vi passer på å være sosiale sammen jevnt og trutt. Vi har ikke så mange fester egentlig, men vi kan gjerne ha kveldsmøter for så gå ut spise, da gjerne uten alkohol. Vi kan også dra på kino sammen eller andre arrangement. Jeg tror det er positivt for samholdet på jobb å være sosiale sammen også i fritiden.

– Er du også med på nachspielene?

– Nei, da er jeg rett og slett for trøtt. Jeg er jo småbarnsmor, så når festen er over drar jeg hjem.

– Hva er den vanskeligste sjefsavgjørelsen du har tatt?

– Det var rett og slett å ta steget og starte egen salong. Jeg hadde en salong som var franchise-eid og det gikk godt, men så hadde jeg en drøm om å starte min helt egen nisjesalong. Det var tøft å gå fra det trygge, kjente for å skulle stå helt på egne bein. Det ble mange søvnløse netter og en veldig krevende prosess. Dette er nå to og et halvt år siden, og det er godt å kunne si i dag at jeg ikke har angret en eneste gang, for Stas viste seg å være suksess fra dag én.

– Hvordan inspirerer du dine ansatte?

– Jeg har fokus på å hele tiden ha nye ideer og sørge for at vi holder oss oppdatert på trender og moter. Jeg forsøker også å skape gode team og være et godt forbilde.

– Er du omgangsvenn med noen av dem du er sjef for?

Nei, ikke direkte omgangsvenn. Vi er veldig mye sammen som team og liker å være sosiale, men på fritiden har vi alle hver vår venneflokker utenom jobben.

– Er du også familiens sjef?

– Nei, jeg tar overhodet ikke med meg sjefsrollen hjem. Nå er vi to som begge har egne bedrifter og vi har to barn på åtte og ni år, så det er mye å organisere og vi har like lite tid. Derfor deler vi likt på alt, det er ikke slik at en er mer sjef enn den andre.

– Hva er ditt beste resultat i Birken?

– Nei, der har jeg aldri deltatt. Jeg er veldig glad i å både sykle og jogge, men jeg gjør det ikke for å delta i konkurranse.

– Skal du være sjef resten av yrkeslivet?

– Ja, jeg har en ambisjon om å holde på salongen lenge. Mine medarbeider sier jeg kommer til å holde på, selv om jeg en dag kommer med rullator. Jeg syns det er helt supert å ha egen salong. Jeg trives med å bygge opp et konsept, skape noe nytt, bygge gode team og oppnå mål sammen med det. Jeg er også veldig stolt over at vi har den råeste kundegruppen.