– Sitter du i landskap eller har du eget kontor?

– Vi er 22 som jobber i administrasjonen i fjerde etasje over treningssenteret på Rosten. Noen sitter i landskap, noen har kontor. Jeg har eget kontor, med vakker utsikt utover byen og døra til kontoret står for det meste helt vidåpen.

– Hvordan kommer du deg på jobb?

– Jeg sitter på med min mann, som også jobber jeg. Vi bor på Heimdal, så det er ikke så langt, men vi benytter ofte bilen i løpet av arbeidsdagen til møter og besøk på 3T-senter. Hvis jeg tar en treningsøkt på 3T rett etter jobb, kan jeg jogge hjem.

– Hvordan vil de du jobber sammen med si du er som leder?

– Jeg håper de synes jeg er profesjonell, engasjerende og serviceinnstilt. Mulig litt opphengt i tall og rapporter og litt kontrollfreak, men med glimt i øyet og humor.

– Drar du på fest sammen med dine ansatte?

– Ikke så ofte som jeg kunne likt, vi har jo mange festlige medarbeidere i 3T. Julebordet vårt er det beste i byen. Blir jeg invitert så kommer jeg, og når vi er på fest er ikke jeg sjef lenger.

– Er du også med på nachspielene?

– Jeg er født med lakenskrekk, men har de siste årene større glede av en god «dagen-derpå» med energi til trening, så av den grunn har det blitt mindre nachspiel.

– Hva er den vanskeligste sjefsavgjørelsen du har tatt?

– Rapporter og tall gjør sjefsavgjørelser enklere. Har du gode analyser, så blir det ikke så vanskelig å ta strategiske og operative valg. Det er når magefølelsen må inn, jeg synes det blir vanskeligere, for da sitter vi og synser på noe vi må skjønne konsekvensene av for selskapet og alle de som blir berørt.

– Hvordan inspirerer du dine ansatte?

– Ved å være åpen og nysgjerrig på løsningene og meningene de har. Jeg applauderer gode forslag med å få den satt ut i livet. Jeg er lett å lede, jeg. Har noen gode argument som kan støttes av en rapport, så endrer jeg gjerne mening slik at vi kan gjøre ting annerledes og bedre.

– Er du omgangsvenn med noen av dem du er sjef for?

– Om «Likes på FB» kan regnes, så har jeg mange. Har døgnet hatt flere timer så ville det vært mer mulighet for å omgås på fritiden også. Har så mange trivelige ansatte. Noen har vært med meg på reisen i 20 år – jeg ser på dem som venner. Og så trener vi jo alle på 3T i fritiden, så da treffes man jo.

– Er du også familiens sjef?

– Nei, der har vi demokrati med ytringsfrihet for fire personer og en hund. Vi har to jenter på 16 og 19 år.

– Hva er ditt beste resultat i Birken?

– Det er mindre skader på spinn, og Zumba er rett og slett kjempeartig. Korte effektive treningsøkter er det jeg har mest tro på, for min del, og da blir ikke Birken et mål.

– Skal du være sjef resten av yrkeslivet?

– Jeg vet jo ikke om noe annet enn å være her, og jeg blir vel værende. I alle fall inntil noe annet mer spennende skulle dukke opp. Men det å være sjef er ikke motivasjon i seg selv, det som motiverer meg er å få til noe, se mulighetene og forbedre produktet. Jeg må ikke nødvendigvis være sjef for å få til det.

Ann Iren Bævre951 98 788ann.iren.bevre@adresseavisen.noaibevre