- Sitter du i landskap eller har du eget kontor?

- I dag har jeg et eget, stort kontor som også er møterom. KLP Eiendom sitter enn så lenge i lokalene våre her på Moholt, og her har nesten alle egne kontorer. Men i april flytter vi inn i nybygget vårt Abels hus i Teknobyen, der vil vi få team-kontor hvor flere vil sitte sammen. Jeg vil derimot få et eget lite kontor, da jeg har mange møter og samtaler i løpet av dagen. Jeg håper derimot vi alle vil flytte mer rundt, alt etter hvilke prosjekter vi jobber med.

- Hvordan kommer du deg på jobb?

- Jeg bor på Melhus, så derfor blir det bil. Skulle jeg tatt buss ville det måtte bli med flere bytter og tre ulike busser. Det blir dessverre for tungvint. Når vi flytter til Teknobyen blir det kun to busser, så da blir det i alle fall litt enklere.

- Hvordan vil de du jobber sammen med si du er som leder?

- Jeg er jo ganske ny i denne rollen, men har vært i KLP Eiendom i 22 år og kom fra stillingen som regnskapssjef. Hva de vil si om meg som direktør vet jeg jo ennå ikke, men jeg har fått gode tilbakemeldingene tidligere. De sier jeg er inkluderende, positiv, omsorgsfull og engasjert.

- Drar du på fest sammen med dine ansatte?

- Ja, det synes jeg er veldig hyggelig. Det er viktig å møtes i andre settinger, da blir vi bedre kjent. Av og til tar vi en fest for å markerer en spesiell anledning, men vi har også et eget trimutvalg som arrangerer aktiviteter, om det er på bowling eller en skitur i marka med familiene. Nå har vi jo kjøpt så mange eiendommer i det siste, så vi har nesten hatt det for travelt til å være sosiale sammen. Da er det enda viktigere å ta seg tid.

- Er du også med på nachspielene?

- Ja, det synes jeg er trivelig. Tida går jo så fort, så jeg er som regel med til det er slutt.

- Hva er den vanskeligste sjefsavgjørelsen du har tatt?

- Ting går godt her, så det har ikke vært nedbemanninger som må være det vanskeligste for en sjef. Det er klart det er noen avgjørelser her også som er vanskeligere enn andre, men vi er en helt fantastisk gjeng hvor alle tar ansvar og har stå på vilje. Så lenge vi møter hverandre med gjensidig respekt når de vanskelige samtalene må tas, så går det som regel greit.

- Hvordan inspirerer du dine ansatte?

- Jeg prøver å være et godt forbilde, tilgjengelig og positiv. Humør smitter, så det er viktig å riste det av seg før du kommer på jobb om du skulle ha en dårlig dag.

- Er du omgangsvenn med noen av dem du er sjef for?

- Er ikke omgangsvenn, men jeg har jo jobbet her så lenge så jeg har mange gode venner og relasjoner på jobb.

- Er du også familiens sjef?

- Tja, jeg var det vel mer før, men nå jobber jeg så mye at jeg har blitt litt mindre sjef hjemme. I tillegg har barna blitt voksne og flyttet hjemmefra.

- Hva er ditt beste resultat i Birken?

- Birken, hva er det? Nei da, jeg vet jo hva det er, men jeg er ikke der. Jeg trimmer litt fordi jeg må, men bruker mer tid på revy og sang. Jeg var med å stifte Melhus Revylag for fem år siden, og har i tillegg vært med i Melhus Songlag i 25 år. Der møter jeg trivelige folk med samme interesser som meg, og det gir meg påfyll.

- Skal du være sjef resten av yrkeslivet?

- Jeg er egentlig ikke så opptatt av å være sjef, men jeg trives med spennende, interessante oppgaver og ansvaret. Så lenge jobben gir meg noe og jeg gir noe tilbake, så fortsetter jeg, men tittelen er ikke det viktige.