Det er investorene Vegard Wollan, Kjell Berg, Jan Tore Wilhelmsen, Tore Havdal og Terje Søbstad som eier selskapet som er oppkalt etter den nye presidenten i USA.

- Det er et prosjektselskap som er heleid av Rostinvest, og dette er prosjektselskaper for ulike eiendommer, utviklingsprosjekter eller investeringer. Prosjektselskapene som er heleid av Rostinvest, vil få navn oppkalt etter de amerikanske presidentene. Vi har også et selskap som heter Lincoln Holding, sier Wollan.

Medregnet Donald Trump betyr de at de fem eiendomsinvestorene har navn å velge i fra 44 presidenter.

Her kan du lese hva ekspertene tror Donald Trump som verdens mektigste mann vil bety.

- Ingen er fan

Trump er omstridt som ny president, og mange frykter hva det vil bety på en rekke områder som økonomi og utenrikspolitikk, at han overtar etter Barack Obama. Men Wollan frykter ikke at de vil provosere noen med selskapsnavnet Trump Holding.

- Det spiller ikke så stor rolle hva et prosjektselskap heter. Det er ikke så profilert. Men det kan hende han blir mer populær. Men ingen av oss er noen stor fan av ham. Navnet er mer som en morsomhet, sier Wollan og ler.

Han sier de fem eierne foreløpig ikke har bestemt hva slags eiendomsprosjekt som skal drives av Trump Holding.

En voksfigur av Donald Trump er avduket på Madame Tussauds.

- Større ting å ta seg til

Wollan frykter heller ikke søksmål, fordi de bruker etternavnet til Trump som selskapsnavn.

- Vi håper han har større ting å ta seg til enn det. Vi får se. Det kan hende han får kjøpe selskapsnavnet etter hvert, sier Wollan og ler.

Det andre prosjektselskapet oppkalt etter USAs 16. president Abraham Lincoln, Lincoln Holding, har kjøpt en eiendom som det er i ferd med å overta.

Les Snåsamannens spådommer for Trump.

Eiendomsinvestorer

Vegard Wollan er en av gründerne bak teknologiselskapet Atmel Norge, og har den siste tiden vært mest profilert som en av investorene bak anmeldelsen av eiendomsutviklerne Terje og Roger Eriksen og Prora Eiendom.

Jan Tore Wilhelmsen og Terje Søbstad er tidligere eiere av det som var Aasen Bygg og eiendomsinvestorer, mens Kjell Berg har vært medeier i entreprenøren Hent og har ledet det tidligere konsulentfirmaet Arthur Andersen. Tore Havdal har tidligere vært daglig leder i Heimdal Eiendomsmegling og AHA Eiendom.