- Sitter du i landskap eller har du eget kontor?

- Nå er jeg for det meste ute i butikken, men vi har et bakrom som fungerer både som garderobe, spisested og kontor. Skal jeg gjøre unna noe kontorjobbing, så skjer det stort sett enten der eller på hjemmekontor.

- Hvordan kommer du deg på jobb?

- Jeg kjører bil, fra Strindheim til Lade. Det er jo ikke så langt, men jeg er avhengig av å være mobil og ha bilen lett tilgjengelig. Jeg må ofte stikke ut på ærender i løpet av arbeidsdagen.

- Hvordan vil de du jobber sammen med si du er som leder?

- Da jeg tidligere i år ble kåret til årets leder i Specsavers, så ble jeg nominert av mine ansatte som ga sin begrunnelse til juryen. Det de sa var at jeg er trygg, fornuftig, nøktern, rettferdig og raus, og at jeg samtidig stiller nødvendige krav til alle ansatte. Jeg må si jeg satte stor pris på prisen, særlig fordi det var de ansatte som nominerte meg.

- Drar du på fest sammen med dine ansatte?

- Ja, når anledningen byr seg så er jeg selvsagt med. Vi har noen årlige fester med hele Specsavers-kjeden, men vi har også egne, mindre fester, blant annet for å feire at vi når de målene vi har satt oss. Når det er sagt, så skulle vi egentlig hatt flere fester.

- Er du også med på nachspielene?

- Nei, da har jeg som regel gått hjem. Jeg tror det er greit for resten av gjengen at de kan avslutte festen uten at jeg er med.

- Hva er den vanskeligste sjefsavgjørelsen du har tatt?

- Så langt har jeg vært så heldig at jeg ikke har måtte ta de vanskeligste avgjørelsene. Jeg har jobbet her i kun to og et halvt år, og har ikke måtte si opp noen, som må være det vanskeligste. Det har jo vært noen vanskeligere samtaler, men så lenge vi er ærlige og direkte, så er min erfaring at det stort sett går bra.

- Hvordan inspirerer du dine ansatte?

- Jeg brenner for det jeg holder på med, det håper jeg inspirerer. Jeg er også opptatt av at alle ansatte opplever faglig utvikling og får stadig ny kunnskap, og så er jeg opptatt av at vi alle jobber i team og da må jeg også trø til og gå foran som et godt eksempel.

- Er du omgangsvenn med noen av dem du er sjef for?

- Det hender at jeg kan være sosial med kollegaene mine på fritiden også, men nå tilbringer jeg så mye tid på jobb, at tiden som er til overs brukes for det meste på familien.

- Er du også familiens sjef?

- Ja, jeg er nok det. Jeg har lettere for å ta ansvar og organisere enn mannen min. Vi har to gutter på sju og åtte år, og det er stort sett jeg som vet hva alle skal. Når det er sagt, er det til gjengjeld mannen min som stiller opp og kjører og henter når guttene skal på sine aktiviteter.

- Hva er ditt beste resultat i Birken?

- Der har jeg aldri deltatt og ikke skal jeg det heller. Skal jeg springe, så er det med en ball. Jeg er veldig glad i å spille håndball og trener stort sett håndball med bedriftsidrettslaget en gang i uka, og i tillegg kommer kamper. Nå har jeg derimot måtte ta det rolig en stund på grunn av en korsbåndskade, men jeg håper å snart være i gang igjen.

- Skal du være sjef resten av yrkeslivet?

- Ja, jeg håper det. Jeg trives i alle fall veldig godt i rollen, jeg liker utfordringer og å utvikle både teamet og meg selv.