– Sitter du i landskap eller har du eget kontor?

– Jeg har eget kontor og trives best med det. Jeg har behov for å sitte litt i min egen verden innimellom, jeg trenger rett og slett ro og egentid for å konsentrere meg. Hadde jeg sittet i landskap ville jeg nok lett blitt ukonsentrert.

Les også portrettet med Silje Landevåg i Ukeadressa

Hvordan kommer du deg på jobb?

– Jeg kjører bil fra Ranheim til Get Inspired på Lade. Det er ikke så langt, men jeg må som oftest innom barnehagen på veien, og da er det greit å bruke bilen til transport.

– Hvordan vil de du jobber sammen med si du er som leder?

– De bruker å si at jeg er ambisiøs, målbevisst, tydelig og engasjert, og det føler jeg er beskrivelser som passer godt.

– Drar du på fest sammen med dine ansatte?

– Jeg er selvfølgelig med på fester som skjer i regi av jobben. Det er fint å kunne møtes i litt mer uformelle settinger, alle har godt av å ta av jobbhatten og heller ta på partyhatten innimellom.

– Er du også med på nachspielene?

– Jeg er glad i et godt nachspiel, men jeg er sjelden med i jobbsammenheng. Da setter jeg et skille mellom festen og nachspielet, for selv om jeg er ei livat jente så synes jeg de ansatte kan fortsette festen inn i natta uten meg til stede.

Hva er den vanskeligste sjefsavgjørelsen du har tatt?

– Det var da vi valgte å avslutte Sportykids.no, som var en egen nettbutikk med klær og sko til barn. Konseptet var godt, og det synes jeg fortsatt det er, men vi hadde ikke kapasitet til å legge ned all den innsatsen som krevdes, parallelt med å bygge opp Get Inspired. Vi valgte derfor selv å avvikle Sportykids.no. Det var trist, men samtidig ikke et nederlag.

Hvordan inspirerer du dine ansatte?

– Jeg håper jeg inspirerer med å gi dem betydningsfulle arbeidsoppgaver, som på hver sin måte er utrolig viktig for bedriften. Alle hos oss har store utviklingsmuligheter og læringskurven her er bratt. Jeg involverer alle i bedriftens ambisjoner, og så setter vi individuelle mål til hver ansatt. Jeg er flink til å gi ros og så digger jeg å heie frem folk som strekker seg for å gjøre det lille ekstra Vi har en prestasjonskultur, og det tror jeg inspirerer.

– Er du omgangsvenn med noen av dem du er sjef for?

– I en hektisk hverdag blir det ikke mye tid utenom jobb, men jeg trives veldig godt med mine ansatte, og flere av dem har jeg et nært forhold til. Jeg henger naturligvis en del med lillebroren min Sindre som er daglig leder på fritiden, det går helt supert. Vi klarer å skille rollene, kanskje fordi vi har en klar arbeidsdeling oss imellom og respekterer hverandre for ulikhetene. Jeg er kreativ og nytenkende, mens Sindre er analytisk og administrerende, og så er vi direkte og hundre prosent ærlige med hverandre.

– Er du også familiens sjef?

– Tja, jeg har en toåring som kan være ganske sjefete iblant. Jeg er alene med to jenter på to og fem, så jeg bør i alle fall være sjefen.

– Hva er ditt beste resultat i Birken?

– Jeg er glad i å holde meg i form, men jeg har aldri blitt fristet til å delta på Birken. Jeg trener tre-fire ganger i uka, og da blir det helst tung styrketrening eller løping. Da er det intervalltrening eller løpeturer opptil ti kilometer. Skulle jeg deltatt i konkurranser som Birken måtte jeg trent mer, og det har jeg ikke tid til.

– Skal du være sjef resten av yrkeslivet?

– Jeg har jo egentlig utdanning innen markedsføring og strategi, og å være leder er ikke nødvendigvis det viktigste for meg. Det har derimot blitt en naturlig konsekvens som følge av det å være gründer i en voksende bedrift. ​