Fjorårsregnskapet til bandets managementselskap, Motorpsycho Management AS, viser en omsetning på 4,9 millioner kroner, som er drøyt 2,5 millioner kroner høyere enn året før.

Resultatet er også kraftig forbedret. Regnskapet viser et overskudd før skatt på 1,1 millioner, sammenlignet med en underskudd på nesten 200 000 kroner året før.

Motorpsychos manager Cecilie Lykke ønsker ikke å kommentere regnskapet, men det er liten tvil om at bandet hadde et innholdsrikt 2016.

I februar ble det kjent at bandet ble innlemmet i Rockheim Hall of Fame, og senere samme måned lanserte de platen «Here Be Monsters» som fikk terningkast fem i Adresseavisen. Albumet ble fulgt opp med en Europa-turne, der de spilte 29 konserter på 44 dager.

Bandet spilte også i flere forestillinger med danseensemblet Carte Blanche, mens de på høsten fremførte sin egen musikk under forestillingene til teaterstykket «Begynnelser» på Trøndelag Teater.

I mellomtiden hadde det blitt kjent trommeslager Kenneth Kapstad forlot bandet. Like over nyttår ble han erstattet som fast medlem av svenske Tomas Järmyr.

Like før jul i fjor gjenutga bandet også albumet «Angels and Daemons at Play» fra 1997, i form av en boks med seks cd-er.

Cecilie Lykke og bandmedlemmene Bent Sæther og Hans Magnus Ryan eier hver 30 prosent av Motorpsycho Management. Kapstad står fortsatt også med en eierandel på ti prosent.