Nordvik og medeierne har nå syv Sabrura Sticks & Sushirestauranter i Trondheim, og 1. november åpner restaurant nummer åtte i det utvidede kjøpesenteret Torgkvartalet i Stjørdal.

- Og neste år åpner vi i Ålesund, på kjøpesenteret Moa, sier Nordvik, som også venter at én ytterligere etableringsavtale snart blir signert.

Doblet overskudd

Da Adresseavisen i fjor summerte opp 2015-inntektene til Sabrura-kjeden, endte det med en samlet omsetning på 33,5 millioner kroner. Resultatet før skatt ble til sammen på 5,6 millioner kroner.

I fjor åpnet han to nye restauranter i kjeden, på Bakklandet og på City Syd. I februar i år åpnet også Sabrura Midtbyen i lokalene til Nordviks gamle utested Kos Sushilounge.

En oversikt over regnskapene viser at kjeden i fjor økte omsetningen til 68 millioner kroner, inkludert inntektene fra administrasjonsselskapet Sabrura Drift og tidligere Kos.

Størst ble restauranten på Solsiden med 16,5 millioner i inntekter, mens restauranten på City Lade var den mest lønnsomme. Til sammen fikk restaurantene og administrasjonsselskapet et overskudd før skatt på 10,5 millioner kroner.

De to restaurantene på Bakklandet og på City Syd bidro relativt beskjedent til regnskapet i fjor, og Nordvik regner med at de i år alene vil gi en inntektsøkning på rundt 25 millioner kroner.

Liten administrasjon

På spørsmål om markedet i Trondheim nå er mettet for nye Sabrura-restauranter, svarer han:

- Mettet og mettet. Jeg merker at jeg spiser litt av meg selv når jeg åpner nye, men det lønner seg ettersom jeg til sammen øker såpass mye. Det er mange som sier at vi burde åpnet på Byåsen eller andre plasser, men det er kanskje nok nå, sier Nordvik, som ender opp i en liten diskusjon med seg selv:

- På Byåsen må du jo enten til sentrum eller til City Syd for å finne en. Det kunne ligget noe der. Det kunne fungert, sier han.

Trondheimskokken Adrian Løvold er medeier i de fleste restaurantene, og i tillegg er Retro-medeierne Randi og Jon Ove Kulsetås inne på eiersiden.

Kjedens administrasjonen består ifølge Nordvik av ham selv, Løvold i en liten stilling og en restaurantsjef i halv stilling, og han sier at han ikke rekker over så mye mer enn i dag.

- Skal jeg fortsette å vokse som i dag, så må jeg få administrasjonen på plass. I dag har jeg kontoret i baklomma, sier Nordvik.

Les hva Remy Nordvik mener om «tullballer og latsekker» i Ledermøtet.

Klart for bygging

Nordvik jobber også med å realisere planene om et matstudio på Stokkøya i Åfjord. For to år siden kjøpte han et gammelt naust, som nå skal gjøres om til et sted med overnattingsplasser og matservering.

- Vi har fått alle godkjennelser fra kommunen, så nå venter vi rett og slett på å begynne å bygge. Vi skal være ferdige til sommeren, noe entreprenøren også har sagt at går, sier Nordvik.

Han sier at stedet vil ha restaurantdrift i en måneds tid om sommeren med plass til rundt 20 gjester. Resten av tiden vil det være åpent for grupper, med muligheter for fiske, fangst og tilbereding av egen mat.

Han sier at de også vil åpne for at andre restauranter kan ta med seg kokkene til naustet, og bruke det i en eller to uker.

- Et spektakulært sted med topp råvarer. Jeg tror folk vil være interessert i å komme, sier han.