- Nå blir det spennende å se hvor langt opp vi kommer, sier en av gründerne bak selskapet, Borgar Ljosland. Fredag inviterte de til fest på Work Work i Trondheim da de åpnet for å tegne seg for nye aksjer. I løpet av den første timen hadde folk kjøpt aksjer for én million kroner. Mandag ettermiddag nådde selskapet minumumsmålet sitt på 2,5 millioner nye aksjekroner fordelt på 140 investorer.

Parrotplay skal koble sammen strømmetjenester for film og fjernsyn. Sammen med Adresseavisen har selskapet planer om et nytt strømmeunivers der folk får tilgang på alle mulige strømmetjenester som Netflix, HBO og alt det andre.

Du kan følge aksjeutvidelsen via folkeinvest.no. (ekstern lenke)

Tror på fire millioner

- Det vi vet nå, er at vi kommer til å starte prosjektet, og så er vi spent på om greier å nå de neste målene vi har satt oss på fire eller fem millioner kroner, fortsetter Ljosland.

- Jeg tror vi kommer til å nå fire millioners målet.

Ljosland forteller at de 130 investorene som har kjøpt aksjer siden fredag ettermiddag, kommer fra hele landet og at det i stor grad er folk som i dag ikke er bekjente av folkene bak Parrotplay.

Samarbeid med Adresseavisen

Selskapet samarbeider med Adresseavisen og Innovasjon Norge for å utvikle tjenestene. Målet er at publikum via Adresseavisen skal få tilgang på den strømmeguiden de planlegger. De planlegger også en sosial tjeneste der folk kan få anbefalinger om filmer og serier.

- Opplevelsen blir en Spotify for filmer, sier Ljosland. Han slår fast at vi ser mindre på TV og mer på strømmetjenester, men at det er vanskelig å få oversikt over tilbudene til de mange ulike selskapene, enten det er fjernsynsselskap eller rene strømmetjenester.

- Nå skal vi samle alt innholdet og gjøre det enklere å finne fram.

Tre pengemål

Parrotplay har satt seg tre pengemål før utgangen av 2017. Med minimumsmålet på 2,5 millioner kroner mener selskapet at de kan få til å koblingen av strømmetjenestene og det sosiale universet. Det neste pengemålet er på fire millioner kroner. Det løser også ut en støtte fra Innovasjon Norge på 2,9 millioner kroner. De kommer også til å utvide fra Adresseavisens lesere og gjøre tjenesten nasjonal. Det største målet for aksjeutvidelsen i denne omgang er fem millioner kroner.