Hele åtte ganger har Selnæs blitt kåret til «Dagens Ivers» – det er dobbelt så mange ganger som nestemann på lista Mike Jensen.

Børssnittet på 6,33 er det kun Stefan Strandberg som er i nærheten av å matche. Stopperen var solid i midtforsvaret i RBKs knallgode vårsesong. Men der Strandberg valgte å forlate Rosenborg i sommer, ble Selnæs værende.

LES PÅ PLUSS: Nå er det helt stille rundt Ole Selnæs

– Jeg synes det har vært jevnt over ganske bra, og jeg har holdt et jevnt høyt nivå i år. Men samtidig har jeg mye å gå på, og jeg gleder meg til å bli enda bedre neste år, sier Ole Selnæs.

Her er terningkastene for sesongen 2015:

André Hansen

Jonas Svensson

Stefan Strandberg

Johan Lædre Bjørdal

Hólmar Örn Eyjólfsson

Jørgen Skjelvik

Micke Dorsin

Mike Jensen

Ole Selnæs

Fredrik Midtsjø

Anders Ågnes Konradsen

Tobias Mikkelsen

Riku Riski

Yann-Erik deLanlay

Pål André Helland

Matthías Vilhjálmsson

Alexander Søderlund

Uten terningkast

Tore Reginiussen

Kapteinen forsvant ut med skade allerede i den første serierunden, men gjorde comeback på tampen av sesongen. Burde kanskje vært enda mer tålmodig og ventet til neste sesong.

Alexander Lund Hansen

Tapte kampen om keeperplassen, men leverte de gangene han fikk muligheten. Holdt nullen mot Mjøndalen og Start, og bidro til å sikre gullet i den hysteriske kampen borte mot Strømsgodset. Bidro til at RBK har landets mest solide keeperpar.

Morten Gamst Pedersen

Skadeproblemer og problemer med å fylle en rolle i Brutterns RBK førte til at veteranen måtte vente helt til siste serierunde på en plass i startelleveren. På vei bort?

John Hou Sæter

Ble seriemester med et drøyt kvarter mot Ålesund i avslutningen. Lite annet å huske fra denne sesongen. Et utlån er sannsynlig foran neste sesong.

Magnus Stamnestrø

Hentet inn på kort kontrakt som rimelig troppspiller. Har levert omtrent som forventet, og ikke svekket sine muligheter for en kontraktsforlengelse

NB! Vurderes ut fra våre forventninger til spilleren i 2015.

LES PÅ PLUSS: Ti grunner til at RBK er best