Før helga skrev Adresseavisen at Nils Arne Eggen kan bli en del av RBKs trenerteam neste år.

Får full støtte

Trenerlegenden er allerede diskusjonspartner for trener Kåre Ingebrigtsen, og «Brutter’n» ser gjerne Eggen som en del av et trenerteam dersom han selv blir hovedtrener neste år.

Og verken klubben eller Ingebrigtsen trenger å være engstelig for manglende støtte i spillergruppa for å hente inn Eggen igjen.

–Selvfølgelig er han velkommen i et trenerteam. For min del er det bare positivt at han kommer inn og bidrar så mye som helsa tillater. Det tror jeg mange andre på laget også synes, sier Tore Reginiussen.

Midtstopperen synes det har vært stas å ha Eggen på feltet flere ganger etter at Kåre Ingebrigtsen tok over.

–Det er helt strålende. Jeg tror de aller fleste er enige i at det er en berikelse å få innspill og diskutere fotball med Nils Arne, sier han.

Homogen spillergruppe

En av Rosenborgs aller beste mot Glimt, Pål Andre Helland, mener Eggens gjesteopptredener allerede har gitt seg positive utslag i laget. Også for hans egen del. På den siste treninga før kampen på fredag, fikk nemlig Helland en viktig «reminder» av Eggen.

–Han hadde fulgt med på treninga og sett at jeg var veldig opptatt av å stikke i rom. Men Nils ba meg fokusere på det som er styrkene mine fra før. «Du må ikke glemme det andre du er god på. Når du får ballen i beina, må du utfordre og komme deg til skudd».

Helland sliter med å se at det er krefter i laget som ikke ønsker Eggen tilbake på feltet.

–Jeg kan ikke helt se hvem det skulle være. Jeg opplever at vi er en veldig homogen og fin spillergruppe som har stor tro på det prosjektet som er på gang, sier han.