Da vet Brutter’n at troppen både har «tatt budskapet» – og er i ferd med å utvikle spillestilen videre.

– Vi har kommet langt på et halvt år. Så langt at spillerne klarer å ta hensyn til at motstanderen legger seg lavt, slik at vi likevel skaper sjanser. RBK er også en av få klubber jeg har vært i hvor spillerne snakker om spillestil seg i mellom. Det vil gjøre oss sterkere, sier Brutter’n.

Les også: Rettssaken starter torsdag: Nicki Bille risikerer fengsel etter bråk med politiet

Les også: - Folk må ikke tro det kun handler om penger

– Utvikle reportoaret

Kommentator Kjetil Kroksæter skrev mandag at 1-1 mot Godset viste at RBK-erne «ikke kan gå på vannet likevel». RBK vant sjansestatistikken 7-3 og var spillmessig best, men Godset hadde tatt forholdsregler og fikk delvis markert ut Mike Jensen.

«RBK gjør klokt i å utvikle sitt repertoar, for motstanderne lærer av hverandre og erfarer hvilke mottrekk som fungerer», skrev Kroksæter.

Les også: Svensson om skrekkskaden: - Har aldri sett maken

Formasjon og video

Brutter’n er tydelig på at jobben med å få inn en definert stil fortsetter med full kraft.

– I snitt har vi to økter med rolletrening og formasjon i uka. I tillegg har spillerne tilgang på video av seg selv, samt at vi diskuterer med dem hele veien. Nå har vi akkurat hatt en lengre prat med Liam Henderson. Det handler om å gjenta– og å forsterke. Vi har jobbet mye med oppspillsmønster, men har fortsatt ting å jobbe med, sier han - og eksemplifiserer med blant annet spissens rolle.

Samtidig vil ikke Brutter’n overdrive egen betydning, men gjentar hvor glad han blir når spillerne diskuterer spillestil.

– Motstanderne vil analysere oss i hjel. Da gjelder det å utnytte rommene som likevel åpner seg på banen, sier Brutter’n, som igjen sier at RBK skal angripe med mye folk – og være gjenkjennbare.

– Så gjelder det å utvikle det hele tiden. Man blir aldri utlært, sier han.