– Vi tenker også LSK på søndag. Det vil si, vi tenker torsdag-lørdag-tirsdag, sier trener Kåre Ingebrigtsen. Etter onsdagens cupmatch, venter LSK hjemme på lørdag og Mjøndalen borte på tirsdag.

Derfor blir stjernetrioen Pål André Helland, Micke Dorsin og Mike Jensen igjen i Trondheim. Samtidig har Bruttern ingen planer om at turen mot Ullevål stanser i Tromsø.

Samler kilometer

Tvert imot er kampen en nøkkel på veien til cupfinalen.

– Turen opp dit er viktig, for det gir oss 2000 kilometer i bagasjen til senere runder i cupen. Med mindre vi «kåler det bort» – men det ser jeg ikke for meg at kan skje. Vi får igjen for turen når det skal avgjøres om vi får hjemme- eller bortekamp i senere runder. Derfor er kampen mot Fløya svært gunstig for veien helt frem til Ullevål. Jeg følte kanskje at jeg var den eneste i klubben, men jeg håpet veldig på å få nettopp denne kampen nå. Selv om vi må overnatte, er belastningen er ikke større enn for eksempel en busstur til Sunndalsøra, sier han.

Holder laget hemmelig

Treneren er hemmelighetsfull med tanke på laguttaket, noe han begrunner med et tett kampprogram og en litt barnslig glede over å se journalister gruble. Men enkelte plasser på laget er det enkelt å resonnere seg fram til. Liam Henderson var RBKs beste mot Vuku i den første runden, og spiller garantert fra start. Og selv om Ole Selnæs er med på turen nordover, spares nok han. Det åpner opp for John Hou Sæter. Med Helland i sofaen hjemme, gir det plass for Riku Riski eller Emil Nielsen – eller kanskje begge. Det er heller ingen overraskelse dersom Tomas Malec avlaster toppscorer Alexander Søderlund på topp.

– Vi har gode spillere å sette inn, og de trenger å spille. Det gjelder også Jørgen Skjelvik, og han skal spille venstreback, sier Bruttern – som dermed gir vekk i hvert fall en av plassene på laget.