NM, 2. runde. Fløyabanen

1102 tilskuere

Mål: 0-1 Emil Nielsen (Jørgen Skjelvik) 10. min., 0-2 Fredrik Midtsjø (Riku Riski) 21. min., 0-3 Riski (Nielsen) 31. min., 0-4 Tomas Malec (str.) 38. min. 0- 5 Malec (Skjelvik) 55. min., 0-6 Malec (Riski) 58. min.

Dommer: Adrian Gjendemsjø, Tertnes 5

Gult kort: Fløya: Espen Berthung.

Rosenborg: Bruttern byttet syv mann fra Odd-kampen, møtte et 3. divisjonslag som slo ut Alta i 1. runde - og som gikk ut i høyt press og 4-4-2 for å forsøke å overraske RBK. Etter 20 minutter måtte hjemmelaget legge om. Forskjellene på lagene var nemlig for stor: RBK-erne skapte sjanser når de selv ønsket – og hvilte når de selv ønsket det, også. 0-4 til pause kunne vært både fem og seks, og særlig Midtsjø/Skjelvik og Riski var friske på RBKs venstreside. Etter pause våknet også Malec foran mål, og med 0-6 før timen var spilt, og inn med «kyllingrekka» den siste halvtimen, ble resten av kvelden for transport å regne. RBK var nærmere tosifret enn Fløya var redusering, og dermed fikk Bruttern det akkurat som han ville der han sto i boblejakke og dongeri: Et komfortabelt avansement – og ingen rovdrift av spillerne før det hissige mai-programmet.

NB! I Tore Reginiussen, Mike Jensen og Micke Dorsins fravær var Jonas Svensson kaptein.

Dagens Ivers: Jørgen Skjelvik