Målsjanser: 7-8

240 tilskuere

Målene: 1-0 Francois Tobasegnou Yabre (selvmål) (24), 1-1 Martin Ellingsen (29), 2-1 Sondre Stokke (40), 3-1 Nedzad Sisic (45), 3-2 Magnus Solum (90)

Dommer: Kent Ove Hammer, Kolstad Fotball - 4

Gule kort: Sondre Stokke, Tom Rune Hønnås og Nedzad Sisic, Stjørdals-Blink. Martin Ellingsen, Christian Seland Røer, Adrian Lillebekk Ovlien, Mats Cato Søvik Moldskred

Rødt kort: Antonio Nieves Martin (to gule) etter kampslutt

Stjørdals-Blink: Leverer på høyt nivå mot et noe skadeskutt Kongsvinger-lag, som likevel kom til Stjørdal som favoritter. Søker bestading kantene med en gang man har ball rettvendt og oppskriften er veldig effektiv. Slår gode innlegg både i åpent spill og på dødball, noe som resulterer i tre mål og et annullert for offside. Utviser høy vilje og stor tro på egne ferdigheter når man tar overgangene, spesielt i siste halvdel av første omgang. Blir ofte spilt altfor lave og da er gjestene gode. Blink skaper sju store målsjanser før pause og holder serielederen unna med tre, men skaper ingenting etter pause, presshøyden senkes med 20 meter og man tar mange færre overganger. Det blir en lang omgang med dominanse fra gjestene, Blink har for få trekk og spiller ikke på ferdighetene sine. Ror likevel inn en sterk seier som gir mer selvtillit. Da kan det bli enda morsommere å se Blink.

NB: Jørgen Sollihaug var nest-sist på alle scoringene og viser seg igjen som en av Blinks desidert viktigste spillere.

Dagens Ivers: Jørgen Sollihaug

Vurdert av: Marius Schjei Dahl