Dermed ble midtbanespilleren kåret til Dagens Ivers da Blinks 3-2-seier sørget for at stjørdalingene har et ørlite pusterom til nedrykksstreken.

Divisjonstoppscorer Georg Flatgårds (12 mål) dobbel sikret Røddes 2-1-seier over Nardo, som igjen sørget for at laget fra syd i Trondheim klatret ut av nedrykkssumpa for første gang i år.

Samtidig står tabelljumbo Byåsen med begge beina godt plantet i gjørma etter 0-1 mot Strindheim, som på sin side endte en rekke på sju kamper uten seier.

Stjørdals-Blink - Kongsvinger 3-2 (3-1)

Målsjanser: 7-8

2. divisjon, avd. 4, 12. runde. Nye Blinkbanen, 240 tilskuere.

Mål: 1-0 Francois Tobasegnou Yabre (selvmål) (24), 1-1 Martin Ellingsen (29), 2-1 Sondre Stokke (40), 3-1 Nedzad Sisic (45), 3-2 Magnus Solum (90)

Gult kort: Sondre Stokke, Tom Rune Hønnås og Nedzad Sisic, Stjørdals-Blink. Martin Ellingsen, Christian Seland Røer, Adrian Lillebekk Ovlien, Mats Cato Søvik Moldskred

Rødt kort: Antonio Nieves Martin (to gule) etter kampslutt.

Dommer: Kent Ove Hammer, Kolstad Fotball - 4

Stjørdals-Blink (4-3-3): Christopher Tronhus 6, Markus Balstad Husby 5 (Anders Holmen fra 88.min), Magne Staven Larsen 7, Ole Jørgen Karstensen 5, Markus Hermo 6, Jørgen Sollihaug 8, Lars Martin Husby 7, Tom Rune Hønnås 5 (Ola Andreas Hoel fra 71. min.), Sondre Stokke 7, Nedzad Sisic 7, Marius Augdal 6 (Sander Erik Karlum fra 90. min.).

Kongsvinger: Alexander Pedersen, Fredrik Mani Pålerud, Adrian Lillebekk Ovlien, Christian Seland Røer, Francois Tobasegnou Yabre, Martin Skjelbreid Ellingsen, Antonio Nieves Martin, Niklas Rekdal (Ole-Christian Moltzau fra 54. min.), Ørjan Røyrane, Magnus Solum, Mats Cato Søvik Moldskred.

Kampen: Leverer på høyt nivå mot et noe skadeskutt Kongsvinger-lag, som likevel kom til Stjørdal som favoritter. Søker bestading kantene med en gang man har ball rettvendt og oppskriften er veldig effektiv. Slår gode innlegg både i åpent spill og på dødball, noe som resulterer i tre mål pluss ett som ble annullert for offside. Utviser høy vilje og stor tro på egne ferdigheter når man tar overgangene, spesielt i siste halvdel av første omgang. Blir ofte spilt altfor lave og da er gjestene gode. Blink skaper sju store målsjanser før pause og holder serielederen unna med tre, men skaper ingenting etter pause, presshøyden senkes med 20 meter og man tar mange færre overganger. Det blir en lang omgang med dominanse fra gjestene, Blink har for få trekk og spiller ikke på ferdighetene sine. Ror likevel inn en sterk seier som gir mer selvtillit. Da kan det bli enda morsommere å se Blink.

NB: Jørgen Sollihaug var nest sist på alle scoringene og viser seg igjen som en av Blinks desidert viktigste spillere.

Dagens Ivers: Jørgen Sollihaug

Kampkarakter: Topp

Vurdert av: Marius Schjei Dahl

Rødde - Nardo 2-1 (2-0)

Målsjanser: 3-3

2. divisjon avd. 4, 12. runde. Heimdal kunstgress, ca. 100 tilskuere.

Mål: 1-0 Georg Flatgård (35. min), 2-0 Flatgård (straffe, 44. min), 2-1 Magnus Aasarød (78 . min)

Gult kort: Mats Oliver Bjerkan, Rødde.

Dommer: Robert Eggen, Trønder-Lyn - 4.

Rødde (4-3-3): Erik Sivertsen 5, Ole-Johan Skrede 5, Mikal B. Haugen 5, Christian E. Rismark 4, Kristian Andreassen 3, Mats Kristoffer Berdal 4 (Erik Brækken 80. min.), Niklas Iversen 5, Mats Oliver Bjerkan 3, Kim Andre Brandtzæg 2 (Ståle Stegavik 67. min.),  Georg Flatgård 6, Erlend Sørhøy 5 (Odin Jørgensen 90. min.).

Nardo (4-3-3): Bence Steer 4, Christoffer Engan 3, Lars Arne Togstad 3, Martin Lundal 4, Christian Schjetne 3, Magnus Aasarød 5, Arton Ademi 4, Albert Berbatovci 4, Joakim Solem 2 (Magnus Edvardsen 75. min), Olav Skonnord 4, Torstein Haugdal 2 (Martin Johnsen 56. min 4).

Rødde: Prøvde som vanlig å starte sentralt bakfra med stoppere og sentral, men slet med dette mot et godt forberedt Nardo og endte opp med å slå mangelange baller hvorav en endte opp i straffespark. Begynte etterhvert å finne backene mer, og bygde opp to gode angrep med kombinasjon back, indreløper og ving på høyresiden like før og etter hvilen. Hadde bra kontroll bakover mot meget tam motstander i 1. omgang, men lot seg spille veldiglav mot slutten av kampen. Tok krigen i egen boks og rodde i land seieren.

Nardo: Så ut til å ha tatt tidlig sommerferie før pause. Fant ofte Ademi sentralt, men total mangel på initiativ i bakrom fra kantene og samtidige bevegelser gjorde at det stoppet opp der. Midtspiss med et par gode løp som nesten endte i sjanser, ellers var det fantasiløst. Grei kontroll bakover utenom ved straffesparket. Friskere utover 2. omgangen og fikk lagt et lite trykk på Rødde da desto høyere med laget, spilte offside og hadde flere samtidige bvegelser, men fikk ikke skapt nok store sjanser og endte med null poeng.

NB! I en svært kjedelig kamp ble det kun skapt to sjanser i åpent spill.

Dagens Ivers: Georg Flatgård, Rødde.

Kampkarakter: Bunn

Vurdert av Simon Hustad Evjen

Byåsen - Strindheim 0-1 (0-1)

2. divisjon avd. 4. Byåsen Arena, 86 tilskuere.

Mål: 0-1 Stian Torgersen (str., 40)

Gult kort: Marius Dahlsaune, Ole Gunnar Øien, Ivar Furu (alle Byåsen). Fredrik Kosberg, Eirik Nerland, Christian Reginiussen (alle Strindheim).

Dommer: Mads Følstad Skarsem, Charlottenlund SK.

Kampen: Grunnet sent forfall fra Ivers-medarbeider ble det ingen rapportering fra denne kampen. Stian Torgersens straffescoring ble det eneste målet i det som var en svært viktig kamp - for begge lag. Strindheim vant sin første kamp siden starten av mai, mens Byåsen gikk på sin sjette strake uten en trepoenger  - og står selv uten hjemmeseier siden serieåpningen. Dermed er hjemmelaget sist på tabellen med ni poeng når vi nå er halvveis. Strindheim fikk et ørlite pusterom til nedrykksstreken, men er et av mange lag med kort vei både oppover og nedover på en svært jevn tabell bak topplaget Kongsvinger.

NB! Midtbanespiller Stian Torgersen var nok en gang avgjørende for Strindheim. Han står nå med fem seriemål - alle helt avgjørende for poeng.