6. Fem gode redninger. Kan ikke klandres for 0-1. Gode utspill. Best.

4. Ble satt under press av ex RBK'er Aasen og løpsvillige TIL-føtter. Noe bedring  i 2.omg.

4. Slet tidvis mot Ondrasek. Ga bort rom. Laget et par frispark.

5. Viktige blokkeringer i det 58.min og 66.min. Satte offsidelinja. Et par pasningsslurv. Farlige heade i 46.min.

Jonas Svensson

4. Utilpass med rollen, særlig offensivt. Slet med oppspill. Byttet side og ble bedre i 2.omg.

Mike Jensen

4. Uvant høy feilprosent i mottak og pasninger i 1.omg. Bedring i 2.omg. Laget straffe.

Matthias Vilhjalmsson

5. To gode vendinger i 1.omg. Laget ett frispark. Sterk i nærkamper.

Anders Ågnes Konradsen

4. På etterskudd defensivt i 1.omg. Laget to frispark. Førte ball når kunne spilt.To header over.

Pål Andre Helland

3. Misset straffe. Fire skudd utenfor. Ett farlig frispark. Kom ikke rundt backen.

Alexander Søderlund

4. Slapp markering av Ondrasek før 1-0. Ros for å jage tilbakespillet før 1-1.

Tobias Mikkelsen

2. Helt usynlig. Slet med farten til Norby. Kom ikke rundt.

Målsjanser: 6-7

Mål: 1-0 Magnus Andersen (2.min),1-1 Alexander Søderlund (44.min)

Alfheim Stadion 22.serierunde

Dommer: Martin Lundby 5

Gult kort:  Tromsø: Marcus Hansson, Hans Norbye, Jonas Johansen. Rosenborg: Alexander Søderlund,

Rosenborg: Fikk gratis næring før spillermøtet, da det ble kjent at Stabæk hadde tapt hjemme for Odd. Svarte med å åpne med håndbrekket på. Var passive og markeringsvake på dødball. Ble straffet av Ondrasek allerede etter tre minutter. Svake også mot eks-RBK'er Wangberg i det 30. minutt. Ble utfordret på begge sidene. Stod tidvis høyt med bakre ledd uten at det var press på ballfører, men fikk satt offsidelinja bra nok til å unngå farlige bakroms-løp. Var på etterskudd og laget for mange dødballer som passet TIL godt. Slet også relasjonelt offensivt på grunn av rokeringene. Så ut av ingenting ble det 1-1, da Søderlund fulgte opp et tilsynelatende ufarlig tilbakespill som keeper Heigre skjøt rett i ham og i mål. Flyten følger den «kjekke bi». Noe bedring relasjonelt i 2.omg. Svensson tilbake i vant rolle og tidvis mer rytme. Helland fikk sjansen fra 11-meteren til å avgjøre, men keeper Heigre leste bevegelsen som en åpen bok.

NB: Toppscorer Alexander Søderlund (20 mål) fikk gult kort og må stå over mot Stabæk neste seriekamp.