- Som dere vet godt oppe i Trøndelag, er Anthony en spiller som en dyktig på å ligge foran forsvaret og bidra defensivt. Han spilte en time mot Tromsø, og spilte meget godt. Anthony passer godt inn i laget, men hans inntreden endrer ikke vår spillestil, sier Bradley om spilleren som er en av tidenes utenlandske RBK-profiler.

Les også: Gullhelten vender tilbake

Spissløst

Dermed kan Stabæk fort komme til å velge samme strategi som de valgte i seriekampen på Lerkendal for ti dager siden. Da startet Bærumslaget med backen Meling som «spiss» i en formasjon som tidvis minnet om 4-6-0. Antydningene om et spissløst Stabæk får Bradley til å fyre på samtlige sylindere.

- Det er fullstendig «bullshit» at vi spilte uten spisser sist. Det er rett og slet respektløst å hevde det. Alle som så den kampen, så at vi prøvde å spille raskt i lengderetningen og viste stor vilje til å angripe Rosenborg, sier han.

Les også: Bruttern raser mot NFF

Forventer mobilisering

Siden seriekampen på Lerkendal har RBK spilt to matcher, mens Stabæk kun har spilt en. Bradley vil ikke spekulere i om RBKs tøffe program er til hans lags fordel.

- Vi er på et punkt i sesongen hvor alle lagene har spilt mange kamper. Når kampen blåses i gang, er det uansett elleve mot elleve. Og dette er «a big game», hvor RBK uansett kommer til å mobilisere alt de har, sier han.

Les også: Sørloth vil hjem

Detaljene avgjør

Til tross for to strake tap, nekter amerikaneren for at Rosenborg har et psykologisk overtak før cupfinalebillettene skal deles ut.

- Det er helt uaktuelt å tenke at RBK er et bedre lag enn oss. Vi har selvtillit gjennom solid spill i hele år, og gjennom å ha spilt to tette og gode kamper mot dem. Det var etter min mening to av de beste kampene i hele ligaen i år. De prestasjonene kan vi bygge på, og jeg føler virkelig at vi har en sjanse. Det er små detaljer som vil avgjøre hvem som vinner. Sist var det kun en god corner på overtid som skilte lagene, sier han.

P.S I en tropp hvor det er langt mellom profilene fremover på banen, passet det Stabæk dårlig at Yassine El Ghanassy måtte ut etter en smell i hodet på tampen mot Tromsø.

- Det er tvilsomt om han er med, sier Bradley.

Selvtillit: Bod Bradley mener laget hans har vist at de er gode nok til å slå RBK. Foto: Scanpix
Anders Konradsen scoret mot Stabæk tre minutter på overtid og ga RBK seieren 1-0 i forrige oppgjør. Foto: Richard Sagen
Anthony Gildas Kofi Annan. Foto: Scanpix