RBKs daglige leder har bare sett deler av Perrys pressekonferanse.

Seansen i Meråker mandag ettermiddag, noen timer etter at han hadde fått sparken i Rosenborg, artet seg mer og mer som et oppgjør med klubben han motvillig måtte forlate.

LES KOMMENTAR: Tør de lytte til Perry?

Der ba han klubbens ledere se seg selv i speilet, der spesielt den sportslige organiseringen fikk hard medfart.

– Omorganisering i gang

Tove Moe Dyrhaug har sett deler av pressekonferansen, men mener at Per Joar Hansen ikke kommer med noe nytt.

– Det er ingen nye råd han gir oss der. Vi holder på med organiseringen og ser blant annet på hvordan den sportslige ledelsen er organisert. Den prosessen er godt i gang, og startet allerede da jeg ble ansatt i fjor sommer, sier hun.

– Han mener blant annet at hovedtreneren i Rosenborg har hatt altfor lite makt?

– Det er litt spesielt at han sier det, siden han har rapportert direkte til styret hele tiden, sier Tove Moe Dyrhaug.

– Hans ord

Sent i går kveld fulgte hun Rosenborgs trening dagen før lagets helt avgjørende kvalifiseringskamp til Europaligaen, på Showgrounds Stadium like utenfor Sligo sentrum.

I gårsdagens utgave av Adresseavisen stilte kommentator Kjetil Kroksæter spørsmål rundt flere roller i ledelsen i Rosenborg. Han mener daglig leder fremstår som en kunstig konstruksjon for å møte omverdenen med et blidt smil.

– Det får være hans ord. Jeg dekker to stillinger, både daglig leder og arrangementssjef. Oppgavene som daglig leder ligner oppgavene i en vanlig bedrift, men det er litt ekstra spesielt i en fotballklubb. Jeg har også hovedansvar for økonomien, kontakt med forbundet og Uefa, sier Tove Moe Dyrhaug.

Som arrangementssjef er hun Rosenborgs hovedansvarlig på kampdag.

– Mulig å ta lærdom

– Skal du også avlaste sportslig leder Erik Hoftun for noen av hans oppgaver?

– Ja, det skal vi se på nå. Vi vet ennå ikke hvordan vi fordeler oppgavene Erik har hatt, sier hun.

Personalsjef Trond Alstad i Rosenborg mener verken Rosenborg eller Perry sitter på fasiten om hvordan klubben best mulig skal organiseres.

– Det er mulig å ta lærdom av alt, sier Alstad, som ble trukket frem som en eminense av Kroksæter i går, en trådtrekker og bakmann som bestemmer mer enn hva omgivelsene får med seg.

– I Rosenborg er vi ikke så opptatte av makt, men at vi får til ting, sier Trond Alstad.