Uhellet gjorde at spanjolen ble et stykke etter hovedfeltet. Sammen med ham gikk også en av Chris Froome hjelperyttere i Sky-laget over ende.

Contador var raskt tilbake på sykkelen igjen, men han hadde skrubbet seg ganske kraftig og fått revet opp sykkeldrakten sin ganske kraftig.

– Hele veien fra ankelen min og opp på min høyre side er jeg forslått, men jeg er i det minste ikke nødt til å dra hjem, sier Contador, ifølge Cyclingnews.

– Forhåpentligvis kan jeg klare meg gjennom de neste dagene og være i orden igjen til fjellene begynner, legger han til.

Uhellet skjedde da farten var svært høy i hovedfeltet. Det var frykten for sidevind som gjorde at tempoet ble skudd opp.

For to år siden måtte Contador bryte Touren på den tiende etappen etter å ha pådratt seg et beinbrudd. Chris Froome brøt også Touren på grunn av skade det året.

– Når jeg holder skulderen min i visse posisjoner gir det anledning til tvil, men jeg vil være optimistisk og komme meg, sier spanjolen.

– I dag var det oss, i morgen er det andre som er i fare. Alle lag får deres andel uhell, og sånt sett er det bra for oss om vi fikk vår andel i dag, sier Tinkoff-sportsdirektør Steven de Jongh.

Team Sky kunne også melde om at Geraint Thomas kom fra uhellet uten brudd.

Lørdagens åpningsetappe gikk fra Mont-Saint-Michel til Utah Beach på Normandie-kysten og ble vunnet av Mark Cavendish.