Gå til mobilutgaven
forsiden

Halvannet bein i mesterligaen

 •   ROY TOMMY BRÅTEN '

Halvannet bein i mesterligaen

Byåsen er nærmest klar for Mesterligaen etter storseier i den første kampen av to i kvalifiseringen. Skåret i gleden er at Gøril Snorroeggen slo opp igjen leggstrekken.
Leses nå:
(Foto: glen musk)

Foto: glen musk

Byåsen – Silcotub Zalau (Romania) 30-19 (17-12)
Trondheim Spektrum 812 tilskuere Mål Byåsen: Tonje Nøstvold 8, Gøril Snorroeggen 5, Trine Haltvik 4, Marte Snorroeggen 3, Hege Vifstad 3, Inga Berit Svestad 3, Maren Villabø 2, Marit Malm Frafjord, Sissel Nygaard Pedersen. Toppscorer Zalau: Daniella Crat 7. Utvisninger: Byåsen 5 x 2 min., Zalau 4 x 2 min. Returkampen spilles søndag i Trondheim Spektrum.
Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Etter 30-19 i den første av helgens to kval.kamper skal det et lite under til for at Byåsen ikke spiller mesterliga-håndball i vinter.

Transportetappe
Kveldens kamp mot det rumenske laget ble etter hvert en transportetappe for jentene. Ved pause ledet Byåsen 17-12.

Trener Valeri Putans var storfornøyd med jentene sine.

- Kjempebra. Jeg er veldig fornøyd med hvordan jentene gjennomførte kampen, sa han etter kampen.

Slapp inn juniorer
Han startet med sine mest rutinerte. Etterhvert slapp han blant andre utpå juniorene Tonje Nøstvold og Marit Malm Frafjord.

Og spesielt førstnevnte imponerte stort. Åtte mål stoppet Stavanger-jenta på etter at hun satte inn seks strake på slutten av 1.omgang.

Det er imponerende å se at de unge viser seg fram. Vi lot dem se på i starten for å se at dette ikke var farllig, og de leverte varene, smiler Putans.

Til tross for 11 måls-ledelse før returkampen i morgen, tør ikke Putans ta noe for gitt.

Nedtur
- Jeg har ingen eksempler akkurat nå på noen som har tapt med 11 mål i returkampen. Men jeg har vært med for lenge til at jeg sier vi er mesterligaen. Vi spiller jo hjemme i trygge omgivelser også i morgen, og det hjelper oss veldig, mener Putans.

For Gøril Snorroeggen ble det både glede og nedtur. Glede over at laget vant, nedtur for at strekken i leggen ble slått opp igjen.

- Jeg følte meg veldig bra i starten, men så kom strekken igjen. Det er surt, men jeg håper å være tilbake igjen i løpet av kort tid, sier Snorroeggen som neppe spiller seriekampen mot Bækkelaget førstkommende onsdag.

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus