Gjestene vant publikumsfesten

Frisk-Asker slo Rosenborg 2-3, men publikum viste at de venter i lengsel på elitehockey i Trondheim.

Foto: VEGARD EGGEN

Saken oppdateres.

Rosenborg - Frisk Asker 2-3 (0-1, 1-1, 1-1)

I minuttene før kampen startet og en god stund inn i kampen sto folk i kø for å kjøpe billetter. Køen strakte seg ut av billettområdet og inn på parkeringsplassen utenfor Leangen Ishall.

Da fintellingen var over, kunne Rosenborg konstatere at 1870 tilskuere betalte billett for å se den tredje kvalifiseringskampen om opprykk til eliteserien mellom Rosenborg og Frisk-Asker.

- Jeg er storfornøyd med publikumsoppmøtet. På forhånd hadde vi håpet på 1500, sier markedssjef Steinar Jonassen i Rosenborg.

Startet best

Frisk-Asker var det førende laget i begynnelsen av oppgjøret, og ledet både med ett og to mål. Mot slutten av andreperioden kom Rosenborg langt bedre med, og etter 34 minutter satte Ilya Dubkov inn reduseringsmålet.

I tredje periode ble det stillingskrig. Begge lag hadde sine sjanser til å score, men ingen maktet å score før veteranen Duane Harmer satte inn utligningsmålet midt i perioden.

Dessverre slapp Rosenborg inn et enkelt skudd fra blålinjen fire minutter senere, og dermed kunne Frisk-Asker reise hjem med sin tredje strake seier i kvalifiseringen.

Rosenborg har fortsatt svært gode sjanser for opprykk. Vinner de mot Grüner borte på søndag, er eliteserieplassen nærmest sikret.

(Foto: VEGARD EGGEN)

Foto: VEGARD EGGEN

(Foto: VEGARD EGGEN)

Foto: VEGARD EGGEN

(Foto: VEGARD EGGEN)

Foto: VEGARD EGGEN

Vis debatt
comments powered by Disqus

Trykk her for debattregler

Gikk du glipp av disse?