Gå til mobilutgaven
forsiden

Gjestene vant publikumsfesten

(Foto: VEGARD EGGEN)

Foto: VEGARD EGGEN

Gjestene vant publikumsfesten

Frisk-Asker slo Rosenborg 2-3, men publikum viste at de venter i lengsel på elitehockey i Trondheim.
Leses nå:
(Foto: VEGARD EGGEN)

Foto: VEGARD EGGEN

(Foto: VEGARD EGGEN)

Foto: VEGARD EGGEN

(Foto: VEGARD EGGEN)

Foto: VEGARD EGGEN

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Rosenborg - Frisk Asker 2-3 (0-1, 1-1, 1-1)I minuttene før kampen startet og en god stund inn i kampen sto folk i kø for å kjøpe billetter. Køen strakte seg ut av billettområdet og inn på parkeringsplassen utenfor Leangen Ishall.Da fintellingen var over, kunne Rosenborg konstatere at 1870 tilskuere betalte billett for å se den tredje kvalifiseringskampen om opprykk til eliteserien mellom Rosenborg og Frisk-Asker.- Jeg er storfornøyd med publikumsoppmøtet. På forhånd hadde vi håpet på 1500, sier markedssjef Steinar Jonassen i Rosenborg.Startet bestFrisk-Asker var det førende laget i begynnelsen av oppgjøret, og ledet både med ett og to mål. Mot slutten av andreperioden kom Rosenborg langt bedre med, og etter 34 minutter satte Ilya Dubkov inn reduseringsmålet.I tredje periode ble det stillingskrig. Begge lag hadde sine sjanser til å score, men ingen maktet å score før veteranen Duane Harmer satte inn utligningsmålet midt i perioden.Dessverre slapp Rosenborg inn et enkelt skudd fra blålinjen fire minutter senere, og dermed kunne Frisk-Asker reise hjem med sin tredje strake seier i kvalifiseringen.Rosenborg har fortsatt svært gode sjanser for opprykk. Vinner de mot Grüner borte på søndag, er eliteserieplassen nærmest sikret.

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

  • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
  • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
  • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
  • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
  • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
  • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
  • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus