Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Monsen sparket i Canada

(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

Monsen sparket i Canada

Arild Monsen hadde stor suksess med Canadas langrennsherrer. Men i helgen fikk han sparken.
(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Grunnen mener Monsen er grunnlegende forskjeller i treningsfilosofi. Monsen har kjørt sin linje selv om han også har samarbeidet med skiforbundet.

- Jeg er tom og sjokkert. Det har vært en tøff weekend. Jeg trodde ikke det skulle gå så langt som dette, sier Monsen til adressa.no.

Arild Monsen trente Canadas herrer frem til flere sterke plasseringer i vinter. Spesielt løpere som Devon Kershaw og Alex Harvey gikk seg inn i den ypperste verdenseliten i løpet av sesongen med topp plasseringer i enkeltløp.

- Restultatene viser at vi har hatt den beste sesongen noensinne for løperne våre, sier Monsen.

Han trodde helt klart han kom til å fortsette ut kontrakten som strakk seg til ut neste sesong. Men nå får han ikke trene Canada som har OL på hjemmebane neste vinter.

- Alt var ordnet for neste sesong. Slik at både kona og datteren min også skulle bo i Canada. Det skulle bli et uforglemmelig år, sier Monsen.

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

comments powered by Disqus