– Jeg er utrolig stolt over å få denne prisen og føler at jeg tar i mot den på vegne av hele Rosenborg, sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen i takketalen som ble spilt inn på Gran Canaria onsdag denne uka. Her tok han også en prat med Adresseavisens sportsjournalist Petter Rasmus.

Fredag kveld arrangerer Adresseavisen og Trondheim Symfoniorkester sin årlige nyttårskonsert og Ingebrigtsen vil få en stedfortreder ved prisoverrekkelsen.

I fjor vant han og laget både seriemesterskap og cupfinale. Nå gjør han seg klar til en ny sesong og ferierer frem til spillerne kommer ned til Gran Canaria for treningsleir fra 16. januar.

– Fotball er ganske enkelt. Så fort vi bikket 1. januar er vi ikke lenger seriemestere. Nå handler det om seriemesterskapet i 2016. Det blir tøft, men vår plan er å angripe og underholde på samme måte som vi har gjort i år. Dessuten har vi lyst til å gjøre det bedre i Europa enn det vi greide i fjor. Og vi har lyst til å komme inn i Champions League, selv om vi vet at det er utrolig vanskelig, sa Ingebrigtsen i dagens intervju med Adresseavisen.