- De siste prognosene viser at det kommer et nedbørområde inn over Midt-Norge i løpet av ettermiddagen og kvelden, forteller vakthavende meteorolog Mette Skjerdal ved Vervarslinga i Bergen.

Det er dermed ut til at konserten med Bruce Springsteen i Granåsen, som begynner klokken 19.30 og  varer i mellom to og en halv til tre timer, kan bli en meget fuktig affære.

Les også: Over 200 lynnedslag rundt Oppd al

LES OGSÅ: Trøndelag varmest i landet natt til fredag

15 millimeter nedbør

De våteste prognosene viser 15 millimeter nedbør tirsdag kveld.

- Vi har også en prognose som viser bare to millimeter nedbør, men værsituasjonen tilsier lange perioder med kraftig nedbør, sier Skjerdal.

Gjør som 17 500  andre - følg VærAdressa på Facebook - landets best oppdaterte værside

11 - 13 grader

Samtidig blir det vesentlig kaldere. Temperaturen i Granåsen under konserten blir mellom elleve og 13 grader.

En millimeter regn tilsvarer en liter regn per kvadratmeter. Dersom det kommer ti millimeter nedbør blir det ti liter vann per kvadratmeter.

Følg VærTorsten på Twitter

- Arena for all slags vær

- Granåsen er bygget for utendørsidrett i all slags vær, også styrtregn.  Det er asfalt med innebygde sluk og avløp over store deler av området, noe som gjør at det er ingen fare for et gjørmehav.

Når det først blir dårlig vær, er trolig Granåsen den beste arenaen for å takle slike værforhold med så mange tilskuere til stede, sier konsertarrangør Stein Vanebo.

Regntøy og vanntett sko

Han anbefaler publikum å kle seg i regntøy og "sko som tåler fuktighet".

Temperaturer ned i 12-13 grader synes han heller ikke er noe å rynke på nesen av.

- Under konserten med Mark Knopfler i fjor sommer var det under ti grader og det ble en storartet opplevelse. På slike konserter blir det mye dansing. Det er en god måte å holde seg i varmen på, påpeker Vanebo.

Publikum får en våt og kjølig konsertkveld med The Boss i Granåsen. Foto: Reuters