Se Rosenborg - Ranheim på adressa.no:

Bendtner kan få sin RBK-debut på trøndersk jord

Adressa.no viser Rosenborgs treningskamp mot Ranheim fredag.

DEBUTERER?: Nicklas Bendtner har allerede fått noen minutter for Rosenborg i Marbella, men fredag kan han få debuten på trøndersk jord.  Foto: Jens Petter Søraa

Saken oppdateres.

I kampen, som har avspark klokken 15.30 på Rosenborgs treningsfelt Skoglunden, kan Nicklas Bendtner få sine første minutter som RBK-spiller på trøndersk jord.

Adresseavisens lesere kan følge kampen direkte i et videovindu øverst i denne artikkelen når kampen starter.

Den tidligere Arsenal-spilleren debuterte for Rosenborg mot islandske FH på Marbella, uten å utmerke seg nevneverdig.

Denne uken har han hatt sine første treningsøkter i Trøndelag, og onsdag sa Bendtner til Adresseavisen at han trenger litt tid på å komme seg i ordentlig form.

- Nivået her er godt. Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang, samt å spille kamper med denne gjengen. Samtidig har de andre vært i gang litt lengre enn meg. Jeg har litt igjen å bygge på før jeg er helt i toppslag, sa han.

- Har hørt han er god

Da Rosenborg møtte Ranheim til treningskamp i Abrahallen i slutten av januar, vant RBK 3-1. Den gang debuterte Milan Jevtovic med to scoringer. Matthias Vilhjalmsson scoret det siste Rosenborg-målet.

Ranheim-trener Svein Maalen sier at førstedivisjonsklubben ikke har hatt noe fokus på Bendtner foran fredagens treningskamp.

- Men jeg har hørt rykter om at han er en god fotballspiller, sier Maalen muntert.

Vil vise seg frem

Førstedivisjonsklubben, som nylig slo eliteserielaget Haugesund 3-2, har ingen planer om å opptre som rundingsbøyer mot Rosenborg.

- Vi ønsker å vise oss frem, sier Maalen, som selvfølgelig er klar over at det i utgangspunktet er stor forskjell på lagene.

- Vi møter et av Nordens beste lag, og jeg tror Rosenborg stiller veldig sterkt. Vi skal få mer enn nok å bryne oss på, sier han.

På forsiden nå