Bare seier er godt nok for England

Bare seier er godt nok for England i onsdagens svært viktige EM-kvalifiseringskamp mot Tyrkia. Innsatsen må bli en helt annen enn den var mot Liechtenstein.

Saken oppdateres.

Sven-Göran Erikssons mannskap vant 2-0 i en uinspirert kamp mot lilleputtnasjonen, men for å slå Tyrkia må det en helt annen innsats til, og det er bare seier som er godt nok hvis engelskmennene fortatt skal ha håp om å kvalifisere seg direkte til EM-sluttspillet i fotball i Portugal neste år.

— Folk kommer alltid til å si at dette er den store kampen i gruppen vår. Vi må være heltente før kampen mot Tyrkia, og det kommer vi til å være, sier David Beckham.

— Det er ikke nødvendig å gjøre noe ekstra for å motivere medspillerne mine til denne kampen, for alle vet vi jo at bare seier er godt nok, sier landslagskapteinen.

Før onsdagens kamp er det Tyrkia som leder gruppe sju, to poeng foran England.

Tar ikke sjansen

Sven-Göran Eriksson sier han ikke tar sjansen på å starte med 17-åringen Wayne Rooney i angrepet i onsdagens kamp.

— Rooney er god nok til å spille, men ikke fra start, selv ikke med Emile Heskey på skadelisten, sier svensken. Han har fortsatt et håp om å få med Heskey, som sliter med en kneskade.

David Beckham, som scoret et av målene mot Liechtenstein, måtte stå over treningen mandag på grunn av gnagsår, men det skal ikke være noen fare med ham i forhold til onsdagens kamp på Stadium of Light i Sunderland, der engelskmennene rykker opp på toppen av tabellen i gruppe 7 med seier.

På forsiden nå