Tok andreplass i Lakselvdal skytterlags nye storstue

Tromsdalingen Børre Pedersen fra Lakselvdal skytterlag ble den beste fra Tromsø-området under samlagsmesterskapet i innendørsskyting for Troms.

  Børre Pedersen leverte godt i det første samlagsmesterskapet som ble arrangert i det nye skytterhuset.  Børre Pedersen leverte godt i det første samlagsmesterskapet som ble arrangert i det nye skytterhuset. Foto: PRIVAT

I helgen har skytterlaget arrangert samlagsmesterskap i skytehuset som ble ferdigstilt høsten 2017.

– Vi har arrangert over tre dager, og har samlet skyttere fra hele fylket. Totalt har det vært over 200 deltakere, forteller Arnt Eliassen, styremedlem i skytterlaget.

Det er det nye skytehuset, med innendørs bane, som har gjort det mulig å arrangere stevnet.

– Det betyr veldig mye for oss som skytterlag. Vi har aldri hatt innendørsbane før. Nå har vi mulighet til å arrangere miniatyrstevner som det blir stadig mer populært å delta på. Vi får vist fram alt som er viktig for å promotere klubben. Det er vi veldig interessert i å få til også, ikke bare det å få frem gode skyttere, men også å vise frem lokalene og hvor vi trener for å bli gode til å skyte selv, forteller Eliassen videre.

Huset, som har det nyeste som finnes på markedet av skyteskiver og elektronikk, har virkelig levert.

– Arrangementet har gått prikkfritt. Litt som forventet også med nytt og moderne som anlegg i Lakselvdal. Det har bestått med glans, og det har ikke vært noe trøbbel i det hele tatt. Alle skyttere har vært fornøyde. Det har ikke vært en eneste negativ tilbakemelding, forteller Eliassen.

Pedersen ble nummer to i klasse 3-5, som ble vunnet av Tor-Erik Fossli. Fossli har tidligere vunnet flere kongetitler på landsskytterstevner.

Samtidig fremhever Eliassen at det har vært gode prestasjoner av både yngre og eldre skyttere, og at det har vært satset og begynner å bli et godt nivå i Troms.

– Det er ikke bare å ta det for gitt at Fossli blir mester hver gang. Nivået har hevet seg. Han har kanskje satt standarden i et par tiår, og vært en de fleste har strukket seg etter. Det er der lista har vært lagt om skal man hevde seg i norgestoppen, avslutter Eliassen.