«Det er bare å sprette champagnen og skåle for denne klassevingen!»

Vi har vurdert Bravo-spillerne etter dagens 39-34-seier mot Elverum 2.

CHAMPAGNE-HÅNDBALL: Richard Skålevik leverte en festforestilling og kontret inn hele ti mål mot topplaget Elverum 2.Foto: DANIEL LILLEENG

Saken oppdateres.

Bravo herjet hjemme mot topplaget Elverum 2 og vant 39–34.

Her kan du se kampen i opptak

Vi har vurdert Bravo-spillernes innsats i dagens kamp:

Karl Petter Jarnes 7

Bravos bunnsolide sisteskanse gjør nok en god match. Hadde flere viktige redninger i avgjørende øyeblikk, og sendte i tillegg Richard Skålevik gjennom med noen vanvittige kontringsballer.

Richard Skålevik 9

Det er bare å sprette champagnen og skåle for Bravos venstreving. Satte hele ti baller i nettmaskene og spilte feilfritt så å si hele kampen. Tjuvstartet konstant og skapte trøbbel for topplaget Elverum. En klasseving!

Domagoj Ferencina 7

Den kroatiske stjernen var tilbake i oppstillingen, og bevisste hvor viktig han er for Bravo-laget. Kombinerte strålende med strek og spilte Brengden gjennom ved en rekke anledninger. Satte selv seks baller i nota på rå vilje. Får trekk for to litt unødvendige utvisninger.

Jørgen Bugge 7

Nok en solid match fra «playmakeren» i midten. Spilte lagkameratene gode, jobbet utrettelig i forsvar, og satte noen vanskelige avslutninger i nettmaskene. Noterte seg for fem mål.

Simen Østgård Gabrielsen 7

I likhet med resten av backrekka var Gabrielsen viktig i det solide forsvarsspillet som stoppet Elverums storskyttere. Offensivt briljerte han tidvis med noen kremavslutninger vi sjeldent ser på dette nivået. Totalt fem kasser.

Kristian Østgaard Horten 5

Jobbet godt, men ble litt anonym på høyresiden for Bravo. Gjorde lite feil, men på langt nær like aktiv som ving-kollega Skålevik. Satte en ball i nota.

Brage Brengden 8

Brage «The Boss»! Som alltid kompromissløs i forsvarsspillet og kruttsterk på strek. Vendte bort Elverums landslagsspillere som de skulle vært tannlause makkfluer, og hamret inn ni baller i nettmaskene. 20-åringen er og blir viktig for Bravo.

De øvrige Bravo-spillerne spilte ikke nok til å bli vurdert.

Børsen er vurdert av journalist Magnus Joki Arild.

§
Vis debatt
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå