Kolstad har oppskriften som skal gi ny semifinale

Kolstad-kaptein Lasse Balstad har savnet to ting av laget sitt.

Kolstad-kaptein Lasse Balstad har savnet engasjement og råskap på banen i serieåpningen. Da de slo Sandnes i cupen onsdag, fikk trener Stian Gomo se at engasjementet og råskapen var tilbake.   Foto: Leikny Havik Skjærseth

Saken oppdateres.

Da Kolstad slo nyopprykkede Sandnes i onsdagens cupbatalje i Husebyhallen, fikk Lasse Balstad endelig se at råskapen og engasjementet var tilbake.

Det har han savnet.

– Vi har vist for lite engasjement. Vi skal vise råskap og galskap, sier Balstad.

Derfor var det én oppgave som sto i fokus før cupkampen onsdag:

– Det eneste fokuset vi hadde før den kampen, var at vi skulle få plass råskapen og engasjementet. Alle kjente at det var artigere å spille på onsdag enn det har vært i serieåpningen, sier Balstad.

Mot Sandnes var krigerviljen, råskapen og engasjementet tilbake i spillet hos Lasse Balstad og Kolstad.   Foto: Sebastian S. Bjerkvik

Ikke drømmemotstanderen

Med samme engasjement og råskap som mot Sandnes har Balstad stor tro på at Kolstad slår Bækkelaget i cupens kvartfinale. Trekningen ble gjort fredag formiddag, og det er klart at Kolstad får hjemmekamp 18. oktober. I de andre kampene møter Bodø FyllingenBergen, Haslum møter Elverum, mens Drammen får besøk av Runar Sandefjord.

– Drømmemotstanderen hadde vært Runar, men skal man gå videre, må man slå alle uansett, sier Balstad.

– Hvordan vurderer du Bækkelaget?

– Akkurat som oss har de mistet noen sentrale spillere og fått i noe nytt. Det er vanskelig å si så tidlig i sesongen, men selv mangler vi litt på timing og samspill, sier Balstad.

Trenger to poeng

Allerede onsdag får han svar på hvordan lagene står i forhold til hverandre. Da møtes de til oppgjør i serien. Kolstad har fortsatt til gode å vinne etter to tøffe åpningskamper. Bækkelaget har én seier. Den kom mot Kolstads cupmotstander onsdag, Sandnes.

– Det er på tide med en topoenger. For oss er det kun seier som gjelder, sier Kolstad-kapteinen.

Han spår en fartsfylt og jevn kamp.

– Det blir alltid jevnt når vi spiller mot dem. Men det er greit. Det er de jevne kampene som er artigst å spille, sier Lasse Balstad.

NB! I fjor ble Kolstad slått ut av cupens semifinale mot Elverum.

§
Vis debatt
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå