Nå er Vipers semifinalemotstander klar

Vipers møter Storhamar på bortebane i semifinalen i NM.

Katrine Lunde og resten av Vipers-jentene skal opp mot Storhamar i to kamper i løpet av de neste dagene.  Foto: Sondre Steen Holvik

Saken oppdateres.

KRISTIANSAND: Det ble klart etter trekning mandag. Kampen spilles på Hamar tirsdag i neste uke klokka 20.30. Det betyr at Vipers møter serieleder Storhamar først i seriekamp på Hamar førstkommende lørdag, og deretter skal de møte samme lag i cupen samme sted tre dager etterpå.

– Det var det verste vi kunne få i henhold til at reisebelastning. Men skal du vinne NM, må du slå Storhamar også. Det er ingen enkel vei til toppen, sier Vipers-trener Kenneth Gabrielsen.

– Først fokus på Bietigheim

Storhamar har hatt en strålende sesong hittil, og topper eliteserien etter sju seirer på sju kamper. Og i kvartfinalen i cupen imponerte de med en solid 34–27-seier borte mot Sola. Vipers på sin side leverte også en mege sterk hjemmekamp mot Fredrikstad der de vant 30–13 søndag.

– Akkurat nå bruker vi ikke en kalori på Storhamar. Først skal vi fokusere på Bietigheim, så blir det å tenke på Storhamar på torsdag, sier Gabrielsen, som var på vei til Tyskland for å spille onsdagens svært viktige Champions League-kamp.

I den andre semifinalen spiller Larvik hjemme mot Stabæk. Der blir hjemmelaget stor favoritt, slik at dersom Vipers slår Storhamar kan det fort ligge an til drømmefinale i Oslo Spektrum fredag 29. desember.

Se hva Vipers-leieren tenkte om Bietigheim-kampen etter søndagens kvartfinale-seier over Fredrikstad:

§
Vis debatt
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå