Storkamp av Sagosen: Ble toppscorer i mesterligaen for PSG

Sander Sagosen noterte seg for seks scoringer i sin første storkamp i mesterligaen for Paris Saint-Germain da franskmennene vant 25-22 mot Kiel søndag.

Sander Sagosen scoret seks mål for PSG mot Kiel i håndballens mesterliga søndag. Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Saken oppdateres.

Den norske midtbacken byttet ut danske Aalborg med stjernegalleriet PSG i den franske hovedstaden før denne sesongen, og han har tatt nivået umiddelbart.

22-åringen fikk sin PSG-debut da laget hans slo slovenske Maribor med sju mål i starten av august, og i sin første ordentlige storkamp for sin nye klubb svarte Sagosen med å bli toppscorer. Han var i tillegg en av dem som fikk mest spilletid.

Nordmannen satte inn sin tredje scoring for kvelden da han satte inn 6-4 etter et kvarter, og med kampens siste mål til 25-22 banket unggutten inn sitt sjette. Den danske stjernen Mikkel Hansen og Uwe Gensheimer fulgte nærmest med fem mål hver.

Luka Karabatic noterte seg for to scoringer i mesterligakampen i Tyskland. Karabatic er flere ganger kåret til verdens beste spiller. I januar sa han til NTB at han skulle ta seg av Sagosen og være hans mentor når trønderen kom til Paris.

§
Vis debatt
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå