Ydmyket i egen lekegrind: - 40 baklengs er utilgivelig

Bravo-herrene fikk realitetssjekk mot Sarpsborg.

Eirik Engelsen ledet et Bravo som fikk et brutalt møte med Sarpsborg søndag ettermiddag. Foto: ØYVIND SIVERTSEN

Saken oppdateres.

Bravo fik bank hjemme i egen lekegrind i Tromsdalshallen, i søndagens direktesendte kamp mot Sarpsborg.

27-40 er stygge siffer for et lag som imponerte stort i serieåpningen mot Herkules.

– Vi sliter helt fra start. Vi har vel 25 tekniske feil i dag, og da vinner man ikke håndballkamper. Mot et lag som elsker å springe, så klarer vi å servere dem det kampbildet på sølvfat, gjennom å ta dårlige avslutninger. Da blir det stygge siffer, sier en skuffet Bravo-trener Eirik Engelsen.

– Er det flaut?

– Jeg vil ikke bruke et så sterkt ord, men det er klart at vi ikke er fornøyd med den prestasjonen vi leverer. Vi må erkjenne at vi er nyopprykket – og at det vil svinge litt i prestasjonene. Vi ble nok litt blendet av serieåpningen mot Herkules.

– Beina på jorda

Sondre Moen Nilsen var den mest toneangivende Bravo-spilleren – sammen med Karl Petter Jarnes i mål.

– Vi blir kontret i senk, og det er greit at vi får beina på jorda igjen. Vi gikk ut i hundre, og trodde vi skulle slå Sarpsborg. Så enkelt var det ikke, sier Moen Nilsen.

Ambisjoner om eliteseriespill

20-åringen er yngre bror av den mer meritterte landslagsspilleren Stig Tore Moen Nilsen. Han har flyttet til Tromsø sammen med kjæresten Anna – og vil bruke oppholdet i Bravo til å sikte seg inn mot eliteserien. I dagens match fant han veien til nettmaskene ved seks anledninger.

– Det ble mye frustrasjon og bomskudd i dag. Det er for dårlig. Vi mister hodet og tar elendige sjanser. Min egen innsats er også under pari, sier han, og er spent på fortsettelsen.

– Sånn som vi spiller i dag kan vi fort være et bunnlag. Spiller vi på vårt beste kan vi være et topplag, sier Sondre Moen Nilsen.

En 20-åring som kommer til å bli viktig for Bravo i høst.

§
Vis debatt
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå