- Racing Santander vil ha Tettey

Alexander Tettey er ønsket i spania.

TROMSØ 20080803:Sigurd Rushfeldt måtte ut med skade etter kort tid. Her i duell med Alexander Tettey under eliteseriekampen mellom Tromsø og Rosenborg i Tromsø søndag kveld.Foto Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX  Foto: Bertinussen, Rune Stoltz

Saken oppdateres.

La Liga-klubben Racing Santander er på jakt etter en midtbanespiller, og har Rosenborgs Alexander Tettey som ett av to navn på ønskelisten, skriver den spanske sportsavisen AS.

Avisen skriver videre at det ikke blir en enkel sak å kjøpe Tettey. Klubben nord i Spania skal ha sjekket prisen på 22-åringen, ifølge avisen har styreleder Terje Svendsen prissatt Tettey til to millioner euro — 16 millioner kroner. En pris Santander finner for høy.

— Santander er veldig interessert i denne spilleren. Kontrakten hans gikk egentlig ut 31. desember i år. Da var også Glasgow Rangers interessert i ham. Men i midten av juli signerte Tettey en ny kontrakt som går ut i 2011, skriver avisen.

Tettey beskrives som veldig rutinert, god med ball og offensivt sterk.

- Og sin unge alder til tross, han har internasjonal erfaring med både aldersbestemte og A-landslaget. Han er i tillegg visekaptein på Rosenborg. Han bærer også trøye nummer ti. Og i fotball er ikke det tilfeldig, skriver avisen.

RBKs sportssjef Erik Hoftun påpeker overfor Adressa.no at Santander ikke har kommet med et konkret bud på Tettey.

Ps: Natt til torsdag la Santander inn bud på Anthony Annan.

På forsiden nå