- Vet ærlig talt ikke hvem som spiller

Erik Hamrén står foran sesongens mest utfordrende laguttak.

ERIK HAMREN på RosenborgTRENING  Foto: KIM NYGÅRD

Saken oppdateres.

— Vadim og Steffen er kanskje i beste fall på benken. Vi får se. Vadim kunne trene litt i dag, Steffen kunne ikke trene i det hele tatt. Vi får se hvordan det er med dem. Og Lago også, sier Rosenborg-trener Erik Hamrèn.

Og oppsummerer treningsuka for RBK. Planen var å toppe laget helt inn, og revansjere Start-tapet med å stille mannsterkt opp på Viking stadion. Nå kan det i stedet bli meget reservepreget.

For disse navnene utgjør bare halvparten på en lang liste spillere som Erik Hamrèn må klare seg uten i søndagens kamp. Anthony Annan er fortsatt i Ghana og anses som uaktuell, mens Marek Sapara er skadet.

- Mye sykdom

— Det har vært en trist uke med mye sykdom. Så har man noen småskader også men først og fremst sykdom, sier Hamrèn.

- Det betyr at mange spillere er ute?

— Det er mange som er ute, men det er en utfordring i seg selv, sier Hamrèn.

- Du har ingen svar i forhold til elleveren?

— Jo til meg selv har jeg det, men bare det. Vi har mange spillere som kan spille på mer enn en posisjon og det er bra. Men jeg vet ærlig talt ikke i dag hvordan vi kommer til å spille på søndag, sier Hamrèn.

Han vil ta morgendagens trening til hjelp før han bestemmer seg.

Strand hinket av

I går ble det også påfyll på lista over folk som ikke klarte å avslutte treningen. Også Roar Strand gikk ut med en smell i ankelen. Men ifølge medisinsk koordinator Haakon Schwabe skal det ikke være særlig alvorlig.

Iversen er det verre med.

- Steffen har ikke fått trent i det hele tatt denne uken. Han er litt friskere, men ikke nok til å kunne trene. Han må trene i morgen hvis han i det hele tatt skal være aktuell til troppen, sier Schwabe.

Med Lago i alternative aktiviteter på treningsfeltet, ble Simen Wangberg drillet i midtforsvaret sammen med Kris Stadsgaard. Framover ble Juska Savolainen trent sammen med Per Ciljan Skjelbred. Men med mange folk ute var det vanskeligere å si hvordan det kan bli helt fremst - dersom Iversen må stå over.

Vi prøver oss derfor på en lagoppstilling - dersom de fem spillerne alle blir uaktuelle for spill (4-2-3-1):

Jarstein – Lustig, Wangberg (Lago), Stadsgaard, Dorsin – Savolainen, Skjelbred – Strand, Traoré, Olsen – Prica

På forsiden nå